Da li znaš gde je tvoja Venera? Ako znaš, odaberi link koji te vodi na tekst o istoj. Ako ne znaš, klikni na ovaj link i nađi svoj datum iliti period u tabeli. Jeste na engleskom, ali ako ti treba pomoć javi u inboks ili na mejl da ti odredim. Prvo probaj. Klikni na ovaj link!

Venera je planeta za koju se gledaju: postavka u kući, u znaku, aspekti, cela serija 7 (7. kuća, Venera, dispozitor Venere, vladar 7. kuće i aspekti).

Šta je još Venera?

Venera je ljubav, u najširem smislu reči. Ona je vezana za umetnost, talente, umetničke sklonosti. Ona je kako mi volimo, kakvi su naši maniri i kako pokazujemo ljubav. Venera je sva šminka, sve što je lepo, umetnost, arhitektura. Maniri koje osoba ima su Venera. Isto tako, iako možda neobično, je naša sposobnost da se prilagodimo, da sarađujemo. Koliko smo spremni za saradnju? Koliko smo spremni za brak? Ovo je i pravda, osećaj za istu i pravo. Advokati treba da imaju naglašeno sedmo polje ili Veneru, eventulno znak Vage. Sudski tumac isto, jer se bavi sličnom tematikom. Iako je tu uključen jezik, pa može biti i Merkur u Biku ili Vagi, kojim vlada Venera. Ipak, zato treba znati šta koja postavka znači.

Venera je svako cveće, sva hrana, sve što posedujemo, usta, šta volimo da radimo i šta volimo da jedemo. U čemu uživamo i šta nas usrećuje. Ne potcenjujte Veneru ni u muškoj ni u ženskoj karti, svaka ima nešto dobro i lepo u sebi.

Odaberi tekst koji je predviđen za tebe i javi mi utiske. 

Venera u Ovnu

Venera u Biku

Venera u Blizancima

Venera u Raku

Venera u Lavu

Venera u Devici

Venera u Vagi

Venera u Škorpiji

Venera u Strelcu

Venera u Jarcu

Venera u Vodoliji

Venera u Ribama

Dodaj komentar