Venera u Lavu - Princeza

Venera u Lavu je kraljica. Tatina princeza. Njome vlada Sunce, pa ona uvek voli da sija, sa šljašti. Zavisi u kom je znaku Sunce, ali ona gotovo uvek na sebi ima neki nakit. Bilo da je to zlato ili bižuterija, mora biti nešto skupo ili makar tako da izgleda. 

Voli da je u centru pažnje, da privlači pažnju, das vi gledaju u nju. Ponekad pretera pa može da igleda loše jer ne razmišlja da li je u svim prilikama dobro ako je u centru pažnje. Nema meru. Voli da se šminka, da se ulepšava. Kosa joj je jako bitna, kao i izgled. Voli da je hvale, da se dokazuje i pokazuje. 

Ove osobe mogu lako uspeti u javnom sektoru, u radu sa poznatima, kao profesori, predavači. Lako drže pažnju drugima. Ponosne su, a i kad im nešto nije po volji, a ne žele da to drugi vide, sakriju osmehom. Vole skupe stvari, vole uspeh i trude se da na svaki način ostvare sve što naume, samo da u isto vreme zadrže svoje dostojanstvo. Vole izlaske, glamur, aktivne su kada hoće, ali za kućne poslove ne bi niko trebalo da računa na njih. Nije im  to baš na prvom mestu. 

Vole da ih tretiraju kao da su plave krvi, ukoliko nešto ne žele da urade, teško ih je naterati. Bitno je da se nauče skromnosti. Trebalo bi da shvate da nije sve u novcu, izlascima, igri. Nekada će propustiti mnoge dobre stvari, pa će se kajati jer nisu mogle da sputaju svoj ego. Ukoliko se osoba bavi javnim poslom i dobija određenu pažnju, biće srećna, drugačije, tj. ukoliko se bavi nekim skromnim polom ili ne može da zablista u privatnom ili poslovnom životu, biće jako nezadovoljna. U svakom slučaju, ovde se gleda u kom znaku je Sunce, pa se na osnovu toga vidi da li je ostvarena prava priroda ove Venere.

Ljubav prema deci je naglašena. Voli da se ulepšava, šminka, na odeći mora postojati neki sjaj, a frizer je obavezna stavka makar jednom mesečno. Voli skupe poklone i slatkiše, kao i uživanje. Ljubav je uživanje, puno iskrica, nikako nešto mlako i stabilno, već će u odnosim astalno postojati želja za dokazivanjem voljenoj osobi i obrnuto, za stalnim osvajanjem. Ove osobe su zahtevne u svim odnosima, svako ko nije dostojan da bude s njima u društvu po njihovoj proceni, biće ignorisan. Ignorisanje je takođe način da povredite ovu osobu, jer ona to nikako ne može podneti.  Ipak, kod nje je sve otvoreno, zato je i lako sprijateljiti se sa njom, jer nema skrivenih začkoljica, sa njom možete ili ne.

astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta