Venera u Strelcu - Sloboda

Venera u Strelcu je ona koja je željna slobode i koja istu tu slobodu ne može da pokloni nikom drugom. Uvek zadržava osmeh na licu, s obziron na to da ovom Venerom vlada Jupiter, koji će dati dalje pokazatelje ponašanja u vezama.

Ove osobe su nekonvencionalne, drugačije, plene. Ali nemaju one harizmu znaka Škorpije, mračniju, zatvoreniju, nedokučivu. Ne. One plene nezavisnošću, slobodom, srećom i znanjem. Ova Venera lako deli sva saznanja sa drugima, ako se opredeli za obrazovanje, ovo će biti jedna divna profesorka nasmejanog lica. Ona dok predaje smeši se, ona dok priča sa onima koji je slušaju  ne može da sakrije svoju sreću jer je neko sluša i saznaje ono što i ona sama zna.

Kao kakav putnik deli sve što je upila i saznala, jer zna da će svet učenjem postati bolje mesto za život. Nikad ne razmišlja o tome da veže nekog za sebe, niti da treba neko nju da sputa. Ona je drugačija u tome što će ostati sa onim ko je ne sputava, ko joj daje slobodu. Ukoliko ne može da se razvija, da se kreće slobodno, neće trpeti nikakve okove. Ona je hipi-devojka, slobodna devojka, pa i kad postane nečija žena.

Od nje nećete čuti kako ponižava manje vredne, niti ćete čuti bilo koju lošu reč za neku osobu, sem ako to nije stvarno tako, ako je opšte poznato. Ali opet, s druge strane, do nje lako dođu sve informacije, bitne ili nebitne.

Uživa u učenju, podučavanju, saznavanju. Čitavog života će isprobavati nove stvari, baviti se sportom, putovati, držati predavanja drugima, pa makar rodbini i svojoj deci, jer ko će na lepši način objasniti svojoj deci da treba da putuju nego ova Venera. Ko će više putovati sa voljenom osobom nego ona. Tek kad sa nekim vidi neki novi svet znaće da je ta druga osoba prava za nju, da joj dozvoljava da diše, da širi vidike i da brusi svoju prirodu. Nema predrasuda, razume sve i svakog sem ljudske gluposti. Ali dobro, ona to ignoriše. Ne dotiču je tračevi ili neke loše stvari, a baš zbog ovog može biti predmet rasprave, jer ona ne da ne vidi i ne čuje, nego što bi se obazirala na nebitne stvari, kad je svet pun dobrih i lepih događaja, putovanja, saznanja koja samo na nju čekaju. Neko može pomisliti da je površna, ali ona samo pokazuje kako treba voleti i živeti slobodno, bez predrasuda, bez stega. 

Ponekad osobe sa ovom Venerom budu u vezi sa nekom osobom koja nije iz iste zemlje ili ne pripada istom narodu kao i ona, makar da im je poreklo iz drugih zemalja. No, one se raduju svakoj različitosti i uče se toleranciji tuđih razlika. To je ono što po njima čini život lepšim.

Ljubitelj stranog, stranih jezika, neko ko nikad ne staje. Oblačenje je veoma moderno ili neuobičajeno za mesto gde živi, ali nikad ne haje za mišljenje drugih. Nosi ono u čemu se oseća lepo i udobno. Bavljenje sportom i šetnje su veoma dobre za ovu osobu, jer se tu puni pozitivnom energijom. Uvek je okružena sa ljudima  koji će je nasmejati, ne voli tugu na licima ljudi koje voli, uvek svakog oraspoloži.

Ovo je profesorka i učenica u isto vreme.

Ponekad će preterivati  u hrani, slatkišima ili trošenju novca, ali ako joj se skrene pažnja na to, možda se potrudi da bude skromnija. Ima puno torbi i stalno negde putuje. Nikad ne znate gde je tačno. U svakom slučaju, ne sputavajte je, bilo da ste drug, partner ili saradnik ove osobe. Nikad ne idu na štetu drugih i pomažu dobrim ljudima kad imaju vremena. Prepoznaćete je po osmehu na licu ili će biti nadaleko poznata po svojoj životnoj filozofiji. Pozitivnost je po njoj dugoročni  lek za sve. Ukoliko Vam ukaže na neku manu ili problem, ne zamerite, samo je iskrena.

astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net i budite u toku sa dešavanjima.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta