Najbolji astrološki sajtovi

Učite ili samo volite astrologiju? Zanima vas samo dnevni horoskop ili želite da znate gde su danas planete?

Ovo je neka kraća lista najboljih astroloških sajtova na engleskom koji mogu biti od pomoći. Pregledni su, ima dosta informacija, bilo da se razumete ili ne u astrologiju.

Astro.com je sajt na kom možete odraditi natalnu kartu, dobiti tumačenje, deo je besplatan, a ako se radi cela karta onda se plaća, naravno. Lako snalaženje na ovom sajtu mu omogućava veliku posetu na svakodnevnom nivou. Postoji i forum na više jezika, ali i efemeride su tu, svakako. Jasno je sve naznačeno tako da se svako može snaći vrlo lako pa je ovaj sajt potreban svakom amateru, astrologu i nekom ko želi da zna šta je u podznaku. Izrada web sajta ovog tipa nije bila laka, ali je snalaženje prilično jednostavno.

Cafeastrology.com je sajt koji obiluje velikim brojem dobrih tekstova. Lako se uči astrologija uz ovaj sajt, iako je na engleskom, jezik je lagan, neopterećujući. Potrebno je da znate samo osnove astrologije da biste mogli da se snađete. Efemeride se otvaraju kao jedna strana, a ne u pdf-u, što je velika prednost, jer se može to raditi preko telefona, bez skidanja dokumenta, što je u svakom trenutku bitno kada treba da se pogleda položaj planeta. Ovde možete čitati dnevni, mesečni i nedeljni horoskop. Sajt je svetle boje što omogućava bolju preglednost, a to je jako bitno u web dizajnu samog sajta.

Astrotheme.com je jedan od najbitnijih sajtova što se tiče baze podataka poznatih ličnosti. Nikako ne bi trebalo da ga zaobiđete jer možete naći kada je ko rođen, sa analizom natalne karte čak. Ukoliko želite da izlistate poznate po poziciji Sunca, Meseca ili Venere, možete i to uraditi, da biste nešto naučili ili uporedili sa svojom kartom. Možete naučiti više o aspektima, arapskim tačkama, planetama, položajima istih.

Findourfate.com je web sajt koji je odličan što se tiče efemerida. Sad se pitate šta je to drugačije u odnosu na ostale sajtove, kada svi imaju to u ponudi. Da, tako je, ali na većini su ove tabele postavke planeta u pdf-u ili postoje samo za naredne 2 do 3 godine. To nije u redu jer je nedovoljno kada tražimo neke aspekte za narednih 5 godina,u zavisnosti od karte koja se radi ili tranzita planeta. Jako je brz sajt, responsive, tako da je na svim uređajima brzo otvoreno bilo šta što kliknete, što je najbitnije. Ovde možete naći mesečeve mene, mesečev kalendar, godišnji horoskop za ovu godinu, ali i opise znakova.

Lunarium.co.uk je odličan sajt koji ima čak i sjajan newsletter koji obaveštava pretplaćene o nadolazećim promenama položaja Meseca - kada je pun Mesec, mlad, kada je vreme za nove početke, za objavu novih stvari. Možete videti gde je Mesec u natalnoj karti, u kom znaku, šta to znači. Takođe, možete videti u kom je znaku danas Mesec, astrološki, sa objašnjenjem šta to znači.

Darkstarastrology.com je jedan od boljih sajtova koji ima čak i zanimljiv dizajn, a ne samo sadržaj. Tu su prognoze za ovu godinu, podele po znacima, dekadama, mesečni horoskop po znacima itd. Svakako, možete naručiti natalnu kartu. Mesečeve faze su prikazane za celu godinu.

Nadam se da Vam ovi sajtovi mogu biti od pomoći u istraživanju astrologije.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili poruku na viber broj +38164 413 88 49.

*Ovo je plaćeni tekst pisan za CreITive agenciju

Comments

Poslao/la Anteify (nije potvrđen), poslato u

Astrolabe?

Jovana Vilimonović's picture
Poslao/la Jovana Vilimonović, poslato u

Nisam znala za taj sajt. Svakako sam planirala da dopunim listu, hvala na sugestiji! :)

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta