Mesečni horoskop za decembar 2017.

Ovan 

Ljubav

Posvetite više pažnje partneru i idite na nekoputovanje. Moguće su nesuglasice sa partnerom u prvoj polovini decembra, pa pazite šta pričate.

Slobodni
Ovog meseca možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju ako ste slobodni. Potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav.

Posao
Moguća su neka dešavanja koja neće biti baš dobre po Vas, pa ne bi trebalo da žurite sa istim. Ne započinjite ništa novo jer nije sigurno da ćete imati uspeha.
Zdravlje
Bavite se sportom ovog meseca. Jačajte imunitet.  Moguća je prehlada krajem meseca.

Bik

Ljubav

Ovog meseca ćete biti prilično željni pažnje. Potrudite se da se usredsredite na strastvenost u vezi. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer ćete imati u prve tri nedelje ovog mesec apojačanu potrebu za slobodom.

Slobodni

Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Skloni ste flertu i ne želite ništa ozbiljno ovog meseca.

Posao

Ovog meseca Vas očekuje dosta promena na poslu. Bitno je da se uskladite sa kolegama. Budite vredni i agilni. Dajte svoj maksimum. Nove ideje, novi projekti – sve to doprinosi uspehu na poslu.
Zdravlje

Napetost raste tokom meseca. Moraćete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću da biste bili zdravi do kraja ove godine.
 
 
Blizanci
Ljubav

Kod Vas sve cveta i bićete prezadovoljni ovog meseca što se tiče partnerskih odnosa.

Slobodni
Konačno je Venera u Vašem polju veza, ljubavi i kompromisa. To Vam donosi poznanstvo ili neku novu vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Tokom ovog meseca posvetite više vremena osobi sa kojom flertujete odavno Bitno je da budete komunikativni.
Posao
Ovog meseca nije baš idealno stanje što se tiče posla za Vas. Mars u polju posla daje neke probleme na poslu, ali ako sarađujete sa muškim osobama pokušajte da neki deo posla prebacite njima. Ne morate sve sami. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da radi. Budite temeljni.
Zdravlje
Moguća prehlada. Idite na rutinsku proveru kod lekara.
 
Rak
Ljubav
Ovog meseca, ako ste zauzeti, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može se osećati prilično loše jer uviđa da nemate vremena za vezu. Kad god imate slobodno vreme idite na neko novo mesto, bio to kafić, jezero, planina – bitno je samo da se nešto dešava da ne biste upali u kolotečinu.
Slobodni
Budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada u vezi sa Vašim namerama. Prijatelji Vas mogu upoznati sa nekom osobom sličnom Vama.
Posao
Sunce u znaku Strelca donosi sreću na poslu što se tiče Vas. Najbolje bi bilo da budete što otvoreniji prema kolegama. Sve što želite da uradite ili promenite recite svima sa kojima sarađujete. Tako ćete lakše doći do dogovora i do rešenja. Ako imate priliku za neko usavršavanje iskoristite to.
Zdravlje
Ovog meseca ste odlično raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Niste se odavno tako dobro osećali.

Lav
Ljubav
Dragi Lavovi, bilo da ste u vezi ili ne, ovaj mesec će biti nezaboravan. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu.
Slobodni
Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Sunce je u Vašem polju veza i dobre aspekte treba iskoristiti.
Posao
Moguće su veće promene na poslu koje odavno želite. Imate potrebu da se usredsredite na neke obaveze koje ste odavno započeli Bitno je da finiširate godinu uspešno, jer će svođenje računa pokazati šta ste radili do sada.
Zdravlje
Moguć je problem sa leđima ovog meseca. Nervozni ste. Unosite više tečnosti. Moguć problem sa urinarnim traktom i pritiskom.

Devica
Ljubav
Sa partnerom ovog meseca možete provesti sjajne trenutke kod kuće. Prijatelji mogu uneti živost u Vaš odnos. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog veze.
Slobodni
Na putu možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti, ako ste raspoloženi za ljubav i vezu. Venera u polju porodice govori o tome da možda već znate osobu kojoj se dopadate, a ako ne, preko nekog člana porodice možete upoznati nekog ko će Vam prijati.
Posao
Novi predloge za promene na poslu treba usvojiti. Ne propuštajte dobre poslovne prilike od nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Treba iskoristiti svaki dobru šansu za napredak. Ako radite od kuće ili je porodični posao u pitanju, nećete imati nikakve probleme.

Zdravlje
Ovog meseca nećete imati veće probleme sa zdravljem, ali ako ste imali pre probleme sa leđima, išijasom, sada je to takođe moguće.
 
 
Vaga
Ljubav
Ovog meseca ste sjajno raspoloženi. Venera u Strelcu Vam donosi sposobnost za sjajnu komunikaciju sa partnerom. Zauzeti, verujete da sve probleme sa partnerom možete rešiti. Budite otvoreni  za svaki dogovor.
Slobodni
Ako ste slobodni, moguća je neka avantura, ali zadržite to za sebe. Ne obazirite se na tračeve. Ubedili ste sebe da Vam je dobro i to nije tako loša opcija. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.
Posao
Pod stresom ste zbog posla. Nema potrebe toliko da brinete jer su Vam zvezde naklonjenje. Jedino što može biti probleme je to što previše trošite, pa previše morate da radite da biste platili sve račune. Budite malo realniji i smanjite želju za šopingom. Odredite prioritete.
Zdravlje
Ovog meseca je bitno da se ne prejedate jer ste skloni gojenju.
 

Škorpija

Ljubav
Zauzete Škorpije, trebalo bi da budete više posvećeni drugima, a ne samo kao do sada sebi, dajte svoj maksimum da se uklopite sa drugim osobama. Uradite nešto lepo za partnera, on će to ceniti.
Slobodni
Neko ko odavno pokušava da Vam priđe se brine da će biti odbijen. Budite dostupniji.  Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa nekom osobom koja Vam  izgleda stabilno, koja Vam uliva poverenje.
Posao
Odnosi sa saradnicima će biti stabilni i korektni. Jako ste vredni i sve Vam ide od ruke. Jako puno radite ali znate da će se sve to isplatiti. Kolege Vas podržavaju, kao i nadređeni. Samo tako nastavite. Ono što je bitno, da ne trošite previše nova u prve tri nedelje decembra. Sačekajte kraj meseca da biste bili sigurni da je sve u redu na poslu.
Zdravlje
Bilo bi dobro da se hranite zdravije. Ako nemate neku životinju, možda je vreme da usvojite neku.

Strelac

Ljubav

Ako ste zauzeti, u vezi će sve biti sjajno, kako odavno nije bilo. Ono što je jedino bitno je da ne opterećujete partnera nekim stvarima iz prošlosti, da nađete pozitivnost u svakom trenutku, jer će to održati entuzijazam i uživaćete u vezi.

Slobodni
Ovog meseca će ljubav cvetati u Vašem slučaju. Venera je u Vašem znaku i to Vam donosi obiljne prilika da ostvarite neku vezu, da se zaljubite. Na javnom mestu, u izlasku, možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti.
Posao
Što se tiče posla, nije Vam baš do rada. Nemate fokus i to svi primećuju oko Vas. Neće Vam biti lako prve tri nedelje decembra kada nećete imati idealnu komunikaciju sa kolegama. Ono što je važno je da ne treba da pozajmljujete novac od drugih, ni drugima. Neka muška osoba koja Vam je bliska Vam može napraviti neki problem na poslu. Ne započinjite nove poslove.
Zdravlje
Nemojte previše raditi. Možete se razboleti od previše posla. Nađite vremena za relaksaciju.
 
 
Jarac
Ljubav
Kod  Vas će se pojaviti ideja o nekoj tajnoj vezi, o pomirenju sa osobom sa kojom ste već bili u vezi. Venera u polju tajnih veza Vas navodi na ne tako dobre odluke. Nije Vam pametno da kvarite stabilan odnos sa partnerom.
Slobodni
Vama je ovog meseca lakše jer se sve mogućnosti za početak neke nove veze, avanture ili prerastanja flerta u nešto više, otvaraju. Imaćete dosta dobrih prilika za promenu statusa, iskoristite ih. Poslednja nedelja ovog meseca donosi stabilizaciju.
Posao
Sjajno Vam sve ide na poslu. Radite više nego obično i sve privodite kraju. Konačno ćete videti pravo stanje stvari i bilans cele godine u poslednjih 10 dana decembra. Potrudite se da do tada sve odradite što ste započeli. Pazite da sve odradite na vreme.
Zdravlje
Odlično se osećate, ali je moguć manji problem sa cirkulacijom. Ako idete negde na skijanje, pazite se povreda.
 

Vodolija
Ljubav
Ne zapostavljajte partnera.Previše pažnje obraćate na prijateljski prema partneru i sve će biti u redu. Venera je u Vašem polju prijateljstva i treba se tako postaviti u vezi ili braku.
Slobodni
Tokom poslednje nedelje meseca decembra ćete želeti, ako ste slobodni, da uplovite u neku avanturu, tajnu vezu. To i nije tako loša ideja, bitno je da se nešto dešava.
 Posao
Imate dosta obaveza koje nikako da postignete da odradite brzo. Ako vam neko ne pomogne nećete stići sve da uradite na vreme. Ono što je važno i dobro za Vas je to da možete na kraju meseca očekivati napredak na poslu. Povišica je moguća.

Zdravlje
Odlično se osećate ovog meseca. Nećete imati nikakve tegobe. 
 
Ribe
Ljubav
Ako ste u vezi, popraviće se aspekt strasti. Komunikativniji ste nego obično i to će biti dobro za Vašu vezu.
Slobodni
Nije Vam do romantike, ali to ne znači da ne možete da se čujete ili popričate uživo sa osobom koja Vam se dopada jako dugo. Posvećeni ste obavezama i poslu, ali ne zapostavljajte zbog toga ljubavni život. Preko posla možete upoznati neku zabavnu i veselu osobu. 
Posao
Sve ide kako treba. Imate dosta obaveza, ali će se svaki trud isplatiti. Nemate fokus na radnom mestu. Odredite šta je prioritet. Ne ulazite u sukob sa kolegama nego pokušajte da što pre odradite šta ste započeli da biste imali više vremena za privatni život.
Zdravlje
Moguća alergija. Ne konzumirajte jaku hranu, jer je moguć problem sa varenjem.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste dobili informacije koje su Vam potrebne, naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite poruku u inboks ili na mejl [email protected]. 

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta