Usluge

 

Astrologija

Možete naručiti natalnu kartu, uporedni ili poslovni horoskop. Godišnji takođe.

Određivanje trenutka venčanja, kupovine kuće, prodaje auta, otvaranje firme, puštanje sajta u rad-elekciona astrologija. Da, određuje se kad bi bilo najbolje da se sve to sprovede da se ne pogreši. Više o tome ovde: elekciona astrologija

Analiza se može vršiti preko skajpa, fb poziva, uživo ili pismeno. Svaki klijent ima pravo da pita šta mu nije jasno 2 nedelje od dana dobijanja analize, u vezi sa istom.

Plaćanje je preko Western Uniona i deviznog računa za one koji žive u inostranstvu, a za klijente iz Srbije je preko računa Intesa banke. 

Sva pitanja koja imate u vezi sa analizom, cenama,  ili ako želite da naručite analizu, pošaljite na mejl vilimonovic.jovana@gmail.com i biće  odgovoreno u najkraćem mogućem roku. 

 

Feng šui analize

Što se tiče analize stana, poslovnog prostora, kuće-cena zavisi od kvadrature, broja ljudi koji žive u prostoru, da li hoćete da radite dvorište ili ne. Može se raditi tako što ja pregledam prostor lično ili mi Vi sve slikate i pošaljete plan sa kompasnom direkcijom i svim informacijama koje su mi potrebne. Radi se i analiza letećih zvezda, godišnja i mesečna, kao i postavljanje lekova (samo kristali, zvončići, prepreke (zavesa, windchimes)).

Sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com.

Comments

Jovana Vilimonović's picture
Poslao/la Jovana Vilimonović, poslato u

Odgovorila sam Vam na fb stranici. 

Poslao/la Kristina Basic (nije potvrđen), poslato u

Postovana,

Rodjena sam 03.10.1986 u Podgorici, Crna Gora, u 12:45h, interesuje me da li cu uspjeti stmabeno da se obezbijedim sa porodicom?

Poslao/la Nemanja (nije potvrđen), poslato u

Zanima me koji bi mi horoskop preporučili da izaberem za pitanja koja mene zanimaju.
Ps: Čitam samo Vaš horoskop na Mondu i pratim Vašu stranicu jer mi se čini da meni kao Ovnu se poklapa ono što pišete sa mojim dešavanjima u životu. :-)
Hvala na odgovoru.

Jovana Vilimonović's picture
Poslao/la Jovana Vilimonović, poslato u

Poštovani, ako Vam već nisam poslala mejl, najbolje je da ga ostavite ovde ili pošaljite na viber broj ili na moj mejl isti upit. Poslovna analiza odgovara za to ili godišnji. :)

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta