Ovan je prvi znak Zodijaka. On je vatreni kardinalni muški znak. Nije lako biti njegov prijatelj, partner, saradnik, ali mi ih ipak volimo zbog nekih razloga. Nabrojaćemo samo neke od njih.

 


Oni sve vole sami da rade


Nikog ne vole da opterećuju, sem ako baš nešto ne umeju sami. Trude se da svoje obaveze završe brzo i veoma su odgovorni. Ako traže pomoć od drugih misle da ih drugi vide kao slabe ličnosti. 

 


Direktni su


Ovnovi ne mogu da se suzdrže od reakcija i komentara koji su uvek iskreni. Ipak, to je možda bolje nego da razmišljate šta Vam neko misli. Oni su uvek direktni i ne okolišaju.

 


Brzo se vezuju ili nikako


Ovnovi jako lako određuju sa kim mogu da budu. Oni znaju odmah ko im odgovara, a ko ne. Ukoliko ih neko požuruje jako brzo će otići. Samo je bitno da ih ljudi puste da njihova odluka bude da li hoće vezu. Ako sa nekim ne žele da budu ili nisu za vezu nema šanse da se se predomisle. 

 


Znaju kad niste iskreni


Ne možete da ih prevarite. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku tačno znaju šta mislite, kako se osećate, ali i šta krijete. Zato ne pokušavajte da prevarite Ovna, niti da nešto sakrijete. Sve uspe da primeti.

 


Uporni su


Nikad ne odustaju. Oni idu glavom kroz zid ako su nešto zacrtali. Nije lako da ih neko pokoleba ako su napravili svoj plan, jer to mora da se ispuni. Veoma su ambiciozni i lako i brzo dolaze do uspeha. Svi ih cene zbog toga što ne prihvataju neuspeh skoro nikada.

 


Strastveni su


Ovan je jedan od najstrastvenijih znakova u Zodijaku. Jako mu je bitan segment strasti u vezi, a kad nije u vezi, avanture su moguće. Teško je udovoljiti Ovnu, ali vredi da se potrudite jer ovaj znak uvek daje svoj maksimum u odnosu, ako mu se neka osoba dopada. 

 


Energični su


Imaju višak energije u odnosu na druge ljude. Mogu da treniraju svaki dan. Bitno im je da budu aktivni da ne bi bili napeti. Može to da bude samostalno treniranje ili neko rekreativno bavljenje sportom. Bitno je da budu aktivni.

 


Sve ili ništa


Oni rade sve do poslednjeg atoma snage ili uopšte ne pokušavaju. Ne vole da guve vreme i energiju na stvari koje odmah ne idu kako treba. Prelaze na nešto drugo i to im ne pada teško.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

 

 
 

Dodaj komentar