Zašto su Ribe najbolji znak?

Ribe su poslednji znak u Zodijaku, ali to ne znači da su manje vredne od drugih znakova. Naprotiv, sve što je dobro i loše su pokupile od prethodnih znakova, u većoj ili manjoj meri. 
Nabrajamo vam nekoliko razloga zašto su Ribe najbolji znak..

One su saosećajne
Uvek razumeju druge ljude, tu su za svakog da pomognu, nikad ne ostavljaju prijatelje na cedilu. One se toliko posvete drugima da se uvek stave ‘u tuđe cipele’. To nije svojstveno svakom, ali njima nije teško.  Kao vodeni znak, osećajne su, bitno im je kako se ko oseća u njihovom prisustvu I sve će uraditi da sve bude kako treba.Uvek su rame za plakanje.

Nikad ne osuđuju druge ljude
Ako Vam treba neko ko je bez predrasuda? Obratite se Ribama.One su najosećajnije osobe na planeti. Nikad ne osuđuju druge, nego se trude da razumeju sve I da prihvate svakog. Nije bitno da li imate problem sa kilogramima, sa izgledom, kakva je vaša prošlost, prave Ribe će biti oslonac. One su poznate I kao najtolerantniji znak.

Umetničke duše
One su dvojni znak, pa se u njima uvek bori duhovno i materijalno. Umetnost im je bitna u životu, makar da im bude kao neki hobi. Neptun i Jupiter su vladari, tako da su one veoma maštovite I imaju želju za napretkom i putovanjima, ali imaju dosta snova koje nekad ne znaju kako da realizuju. Treba im neko da ih motiviše.

Perfekcionisti sa odgovornošću
Ribe su vredne, u sve ulože sve od sebe. Daju se maksimalno. Odgovornost je isto njima važna, iako niko ne bi rekao da mogu da urade sve u roku. Izgled vara u ovom slučaju. One su mnogo bolje nego što izgledaju. Ipak, uvek biraju kvalitet, umesto kvantiteta, tako da će sve biti bar perfektno, ako ne na vreme. 

Imaju veliko srce

Njihovo veliko srce, otvorena priroda, ljubav prema životu i svetu je ono što se odmah primeti. Nikad stroge, uvek sa dozom tolerancije I uviđajnosti, one su tu da posavetuju, da podrže I da vole bliske ljude. One imaju neverovatno velikodušnu prirodu, veliki su humanitarci.

Računa se ono što je unutra
Biraju za prijatelje ljude koji više cene duhovno, a ne materijalno. Ne mogu se vezati za ljude koji koriste druge, koji nisu fini prema drugima, nego sve gledaju i onda razmisle da li im takva osoba stvarno treba. Ne vole puno ljudi oko sebe, nego je čak bolje I da imaju jednog prijatelja, ali bar da mogu da kažu sve svoje tajne. To je bitno. Poverenje je sve.

Prilagodljive su

Lako se prilagođavaju svakoj situaciji, osobi,jer su one vodeni promenljivi znak koji zna da je tajna uspeha I u tome. Zato bi trebalo nekad da razmisle kada ne treba to raditi, I po koju cenu se to radi. Moraju da nauče da više cene sebe I sve što rade za druge ljude, da ne moraju samo da daju, mogu I da dobiju I pažnju I ljubav I pomoć. Nije tako teško. 

,,Ćuti  kao Ribe”
Ova izreka je stvarono tačna. Ribe će svašta prećutati, ali će zapamtiti. To što one ništa ne kažu ne znači da im nešto ne smeta, nego da čekaju pravi trenutak da kažu to. Inače, može se desiti da samo odu, bez reči. Pazite šta radite ako ste partner ili prijatelj ovoj osobi, jer ima I ona svoju granicu tolerancije.

Poznate Ribe su:
Antonio Vivaldi, Frederik Šopen, Ivan Lendl, Mikelanđelo Buonaroti, Nikola Kopernik, Džorž Vašington, Albert Ajnštajn, Bobi Fišher, Jurij Gagarin, Rijana, Luis Bunjuel, Gabriel Garsija Markes, Džordž Kluni, Sindi Kraford, Dru Barimor, Dru Barimor, Havijer Bardem, Elizabet Tejlor, Gvinet Paltrou, Čak Noris, Eva Longoria, Brus Vilis, Danijel Kreg, Ričard Barton, Žilijet Binoš.. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta