Vodolija - Godišnji horoskop za 2018.

Možete očekivati zanimljivu godinu punu uspeha. Sve što sada radite isplatiće se za naredne godine. Možda nećete uvek imati snage za sve i volje, ali dajte sve od sebe da izađete iz kuće, da preuzmete rizik i obaveze na sebe, jer niko to neće uraditi umesto Vas. Pazite kako se ponašate prema drugima. Brinite više o svojoj porodici. Moguće je proširenje porodice, preseljenje ili neko venčanje u kući. To će doneti radost u dom.Izbegavajte rasprave jer time ništa ne postižete. Budite ljubazni, gledajte sebe, učinite sve što možete da održite mir u kući.

Posao
Bićete ambiciozniji nego inače. Imaćete dosta sreće i bićete uporni tokom cele godine da ostvarite sve što ste zamislili i planirali i pre. Ne odustajte od svojih ciljeva lako. Ovo je godina za učenje, usavršavanje, napredak. Sve će doći na svoje mesto na kraju godine iako ćete biti dosta pod stresom i zabrinuti tokom iste. Novac može doći sa više strana. Ako sarađujete sa osobama iz inostranstva, onda ne morate brinuti. Isto tako ako radite u stranoj firmi ili firma ima strano ime. Svi koji se bave turizmom ili uslužnim delatnostima će imati lakši period. Iako će biti previše posla, dosta će tu biti uspeha. Bitno je da ipak nešto od sve te zarade ostavljate sa strane. Ma koliko da je malo, Vama će značiti za budućnost. Ove godine treba da izbalansirate privatni i poslovni život. Druga polovina godina će biti uspešnija. Od 9.3. do 11.7. budite malo pažljiviji što se tiče novca i posla, razmislite bolje pre nego što počnete neki novi posao. Tada ne rasipajte novac. Nije povoljan niti idealan period za nove početke. Najviše uspeha ćete imati od 11.9. do 16.11. pa onda od 1.12. Osetićete pad energije od polovine novembra, ali dajte sve od sebe da završiite započete poslove.
Ljubav
Što se ljubavi tiče, pokušajte da poboljšate kvalitet svog ljubavnog života. Nekako, kao da Vas to najmanje zanima od svega. Stalno želite da se skrasite, pa onda opet ne želite to. Svakog dana se to menja. Stabiilizacija Vam je potrebna da bi Vam partner bio podrška u životu. Poboljšaće se komunikacija sa drugima, a zauzeti treba da porade na boljoj komunikaciji sa partnerom. Bićete nervozni u toku januara, pa onda od 17.5. do 28.6, kao i od 11.9. do 16.11. Osetićete potrebu za stabilnom  vezom od 17.5. do 8.8, ali šta god da se tad desi treba održati mir.
Ako ste u vezi, periode za stabilizaciju u toku godine iskoristite za napredak, za dogovor oko zajedničkog života. Izbegavajte samo period do od 22.3. do 15.4. kao i period od 16.11. do 6.12. Tada nisu dobri aspekti za započinjanje nečeg novog.
Isti periodi važe za slobodne. Slobodni, ova godina treba da se iskoristi za zabavu, za upoznavanje što više ljudi, jer će potreba za stabilnošću biti jača sledeće godine i poželećete da se skrasite.
Zdravlje
Imaćete višak energije i ova godina je obavezna za bavljenje sportom. Naročito se to odnosi na proleće i leto, jesen će svakako biti mirnija za Vas. Mogući su problemi sa cirkulacijom, kostima, zubima i nesanicom. Posvetite se malo više svom zdravlju.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta