Dok god je Venera u Vodoliji, ljubav će biti ostvarljiva prvenstveno kroz mentalno poklapanje, a zatim tek kroz sve ostalo što ide uz vezu. Znači, ako se dvoje ne privlače mentalno, nema šanse da se nešto desi među njima.

Može u skoro svakoj drugoj kombinaciji, ali ne i kad je ova postavka aktuelna. Sada su na prvom mestu zagonetke, mozgalice, razgovori, planovi, druženje i zabava.

 

To nije to zabava kao kod Venere u Lavu, kod koje je sve glamurozno, ili da se mnogo troši, jede i pije kao kad je Venera u Biku, ili da se uvija sve u šareni papir kao kad je u Ribama. Ne.

 

Venera u Vodoliji je čista zabava, a iz prijateljstva se lako prelazi u vezu, čak neprimetno. Ljubav preko interneta. Ljubav preko žice. Nešto neobično. Nešto kao vatromet.

 

Oni koji su u stalnim vezama će se više družiti sa prijateljima, i trebali bi da unesu neku novinu u svoju vezu. Možda da isplaniraju nešto bitno što nisu stigli za naredni period. Da isplaniraju neko putovanje ili da naprave neki okvirni plan za budućnost koji će učvrstiti njihovu vezu.

29.2.2016. će biti Venera u sekstilu sa Saturnom, tako da će neke osobe koje su do sada razrešile sve probleme sa prošlošću ući u novi odnos ili se pomiriti sa partnerom. Svakako, svaka veza koja b ude započeta sada imaće dobre temelje. 

3.3.2016. će Venera biti u sekstilu sa Uranom tako da će doći do poznanstava, zaljubljivanja na prvi pogled ili će sve stvari koje se tiču odnosa biti impulsivne. Treba se suzdržati od naglih odluka, sačekati sa nekim bitnim odlukama neki drugi dan.

S obzirom na to da je Venera u  Vodoliji u paru sa Marsom u Škorpiji do 6.3.2016, možemo očekivati burne reakcije, nepopuštanja od strane žena i muškaraca, želja za druženjem i strašću je podjednaka. Tako da znate, ako želite neke mirne odnose, samo ako muškarci udovolje partnerkama u njihovim zahtevima, a u isto vreme niko ne treba ikog ograničavati zabranama i ljubomorom, ne treba gledati na odnos kao na spoj tradicionalnih vrednosti, nego modernih. Od 6.3. do 13.3. dok je Venera u Vodoliji, biće tu Mars u Strelcu koji nastavlja svoj put, tako da možemo očekivati u tih  7 dana neke slobodnije aktivnosti, manje pritisaka, muškarci će biti maanje ljubomorni, a neke ljubavi se mogu desiti na putovanju, sklonost ka započinjanju veza sa osobama koje nisu iz vašeg mesta.

 

 Za slobodne i zauzete važi sve vreme da ne brzaju, da ne budu prezahtevni, da puste partnera da “diše”, da se druži sa prijateljima i da ima vreme za sebe. Iznenadićete se koliko sve to može da doprinese poboljšanju postojećih odnosa i izgradnji novih.

Srećno! 

 

autor astrolog Jovana Vilimonović

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović-Astroantares.net 

Da biste naručili analizu pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Natalna postavka Venere u Vodoliji-link

Dodaj komentar