Venera u Vodoliji (3.1.2015-27.1.2015.)

Dok god je Venera u Vodoliji, ljubav će biti ostvarljiva prvo kroz mentalno poklapanje, pa onda kroz sve ostalo što ide uz vezu. Ako se dvoje ne privlače mentalno, nema šanse da se nešto desi. Može u skoro svakoj drugoj kombinaciji, ali ne i kad je ova postavka aktuelna. Zagonetke, mozgalice, razgovori, planovi, druženje i zabava su na prvom mestu, ali nije to zabava kao kod Venere u Lavu, da je sve glamurozno, da se mnogo troši, jede i pije kao  kad je Venera u Biku ili da se uvija sve u šareni papir kad je u Ribama. Ne. Ovo je čista zabava i iz prijateljstva se lako prelazi u vezu, čak neprimetno. Ljubav preko interneta. Ljubav preko žice. Nešto neobično. Nešto kao vatromet. 

Oni koji su u stalnim vezama će se više družiti sa prijateljima i treba da unesu neku novinu u svoju vezu. Možda da isplaniraju nešto bitno što nisu stigli za naredni period. Da isplaniraju neko putovanje ili da naprave neki okvirni plan za budućnost koji će učvrstiti njihovu vezu. 

Od 6.1.2015. do 19.1.2015. će Venera biti u konjunkciji sa Merkurom, tako da možete očekivati najviše poruka i iznenadnih poziva u ovom periodu, što od novih kontakata, što od starih, ali se na nečemu što smatramo da smo prevazišli nećemo zadržavati. To je dobro. Nećemo teret iz prošlosti nositi u budućnost. 

Do 13.1. će Mars biti u Vodoliji, pa će muškarci biti brzi, ali i brzopleti, mada će biti na ravnoj nozi sa Venerom koliko je to moguće. Ovo je vreme brzih reakcija koje mogu biti odlične, ali isto tako i pogrešne. Sve će biti vidljivo posle 13.1. kada Mars promeni znak i strasti se malo smire, i prenese se energija na osećanja. Mars će biti u Ribama, Venera posle 27.1. prelazi u isti znak, pa šta opstane do tad biće u redu i sledi vreme romantike.  Do tada, družite se.

Odličan je periode za druženje, zabavu, kontakte i za kupovinu novih stvari.

Autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta