Venera u Vagi (6.8.2018.- 9.9.2018.)

Venera je u Vagi. U svom sedištu. No, šta možemo da očekujemo dok traje tranzit ove Venere, sve do 9. septembra 2018. godine?

Možemo da očekujemo prave ljubavi, zaljubljivanja, kompromise, dobre saradnje.

Takođe, ovo je period kad će prave ljubavi biti na proveri, kada će biti potrebno konstantno pravljenje kompromisa. Ukoliko tako ne bude, nećemo dogurati daleko u vezi, ni u braku. Svi će više pričati o ulepšavanju, o modi, umetnosti, lepim stvarima. Ljudi će se truditi da lepo izgledaju, iako će se u njima odvijati svakakve turbulencije. Imajte u vidu da je Merkur krenuo retrogradno i da će tako biti do 20. avgusta, dok je Venera u Vagi.

 Čak i oni koji se vole mogu da se raspravljaju, jer će od prevelike energije dolaziti do nesporazuma. No, devojka će biti u pravu.

Žene će biti zadovoljnije nego muškarci, jer će dosta stvari ići u njihovu korist. Opet, s druge strane, Mars je u Vodoliji. Vraća se u Jarca 12.8. i biće retrogradan do 28.8.  Dispozitor je Saturn u Jarcu sve vreme.  Muškarci će želeti da se vrate na stare priče, ali samo kako njima odgovara, a možda dođe do kompromisa i pomirenja u vezama koje uopšte ne treba da se obnove, zbog potrebe da niko ne bude sam. To je ono ,,bolje vrabac u ruci, nego golub na grani", ali nije bolje. Bolje je sačekati dobre aspekte, pravu priliku dobru ženu, dobrog muškarca, koji stvarno zna šta hoće, a ne vuče 'repove prošlosti' ili nije vaš 'rep'. Treba naći kompromis. Ako postoji ljubav i pravilno usmerena energija, sve će se lako rešiti, ako ne, onda će svako ići svojim putem, bez osvrtanja. Pošto je Merkur od 30. avgusta retrogradan u Devici, sve do 23.9, možemo očekivati neke pozive bivših momaka, devojaka, pomirenja, rasprave koje nisu raspravljene u prošlosti se sada mogu rešiti.

 Svima je potrebno malo više slobode, kompromisa, pregovora. Samo je ljubav na ceni. Ona sve 'vaga'. Pratite srce, reči trenutno ne pomažu. Dela su bitna. Venera u Vagi simbolizuje ljubav i ima dva tasa i vaga, jedno srce na jednom, drugo na drugom tasu. Tako je sve dok se oba ne izjednače.

U poslu se mogu obnoviti stara partnerstva, ali se i neke poslovne prilike mogu aktivirati ako se već pričalo o nečemu. Ipak, gledajte  u budućnost.

Srećno!

Autor Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com

 

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta