Venera u Ribama - Ljubav ili iluzija? (4.1. - 3.2.)

 

Venera u Ribama će biti od 4.1.2017. do 3.2.2017. Mars će joj praviti društvo do 28.1.2017.

Ovde je Venera egzaltirana i dobro se oseća.  

Dispozitor Venere i Marsa je Jupiter koji je trenutno u znaku Vage, što opet govori o tome da će sve ići glatko,  da se svaka ideja i plan mogu realizovati. Kompromis je dobar. Ljubav će biti na prvom mestu. Niko neće biti u pravu više ili manje, nema procene, nego će biti bitno samo ono što je u nama. 

Jupiter je u uzajamnoj recepciji sa Venerom u Ribama, tako da je ovo svakako sjajno vreme za one koji su u vezama, ali i slobodne. 

 

No, može da dođe do problema jer neke stvari ne možemo da vidimo realno.

Romantika. sveće, romantične večere, flert, "ljubav preko žice", iskazivanje naklonosti od ljudi koje i ne poznajemo baš dobro. 
No, moguće su i tajne veze, pa pazite kako ćete se postaviti u ovom periodu. Ne dozvolite da Vas ponese osećaj pa da uplovite u nešto što baš i nije kako izgleda.  
Svakako, pošto je Merkur još uvek retro, do 9.1, postoje problemi u komunikaciji, ali se i vraćaju neke osobe iz prošlosti, želeći da se sve ponovi što je bilo dobro, ali to ne znači da se neće i loše ponoviti. Ovo jeste vreme za preispitivanje osećanja i uopšte za odlike koje se tiču toga da li ćete nešto ostaviti tamo gde treba ili ćete preneti u budućnost. Od 9.1. ide situacija na bolje. 

Mars je u Ribama gde je i Venera, ali neće biti u konjunkciji već će Mars ići par stepeni ispred Venere, oko 6 orbis, ali idu u istom smeru, samo je bitno da se prepusti inicijativa muškarcu. Tako treba i kad žena zna da je u pravu. Sada samo treba pustiti, samo će se sve rešiti. 

Sada je vreme i za tajne veze, romantiku, uživanje, intimne trenutke.  Iskoristite ovaj period. 

Saturn u Strelcu će praviti kvadrat sa Venerom od 22.1. do 4.2. kada Venera odlazi od Saturna, pa je taj aspekt svakako separacioni već od 28.1. što znači da slabi. Treba raščistiti sa prošlošću, sa stvarima koje nam otežavaju da ostvarimo neki dobar odnos. Prepreke postaju nepodnošljive.

Nema više trpljenja. Nema više čekanja. Ničeg lepog nema u tome što je nedostižno i daleko, jer je to samo iluzija da je dobro. Nije. Ljubav je kad je dostupna fizički i emotivno, nema više opcija, sve ostalo su varijante iliti varijacije na istu temu. Ljubav prava je svakako unikat. Bitno je da se probudite iz iluzije. Nije lako, ali je praktično. Bar nećete gubiti vreme. 

 

 Romantika i avantura treba da se pomire, a opet i javno i tajno i da svako dobije ono što želi. Jeste komplikovano, ali nije nemoguće.

Dosta situacija mogu da izgledaju kao iz snova, ali sve će se to iskristalisati posle 28. 1, kada će sve biti jasnije i otvorenije. 
Pokušajte da budete realni, da se ne biste razočarali. 

Bitno je da dame ne budu samoinicijativne, da puste muškarca da ih polako osvaja. Dama treba da bude tiha, a on treba da se potrudi da da njoj šta joj treba. Samo uz kompromis i razgovor će se sve

 

Ljubav i kašalj se ne mogu sakriti. 
 

Autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta