Venera u Raku od 3.7. do 27.7.

Jel’ ste primetili da je krenula sezona (od)mora?  Za to je ‘kriva’ Venera. Ona će biti u znaku Raka od 3.7. do 27.7.  Mars nastavlja svoj put kroz Lava, u kog ulazi 1.8.

Romantika, nežnost, lepe reči, mir, ušuškanost u vezu i uopšte, lepo raspoloženje, šire se među ljudima kao miris mora.

U ovom periodu svako ima osećaj bliskosti sa nekim drugim, pa i nepoznatim, sve više razgovora počinje sa "Ti", a ne sa "Vi". Nema distance, mada to nekad može i da smeta. Ovo naročito važi za slobodne - danas im se sviđa jedna osoba, sutra druga. Ne zalećite se.

Ovog letaa dolazimo do još jedne začkoljice. Konačno, Mars posle ne baš idealne postavke u Raku, iako je u triplicitetu i padu, ulazi u Lava. Muškarci će postati agilni, ali i ponosniji, a žene će biti romantične i slabe na te iste muškarce, u kojima nalaze oslonac. Nema više pregovora, niti dogovora. Sad je sve uzmi ili ostavi. Nema rasprave. Naročito što će skoro sve vreme Merkur biti retrogradan.

Do vrata će devojku dopratiti samo onaj koji je uporan, koji veruje u sebe.  

Oni koji su u vezama će biti zadovoljniji, ali će ipak imati potrebu za izlascima, da pokažu partnera. Seksepil, strast, energija će biti ključne stavke po kojima će se osobe prepoznavati.

Nema reči, reči nisu bitne. Bitna je samo "hemija", ponos jer je neko osvojio nekog, a svi su ubeđeni da su baš oni ti lovci, a da je druga osoba plen. Pa zar ovo nije zabavno leto? 

Ovde se ne razmišlja o budućnosti, nego o sadašnjem trenutku. Pustite partnera da 'vodi'.

Venera će biti u opoziciji sa Saturnom od 15.7. do 21.7.

Biće u konjunkciji sa retro Merkurom u Raku od 22.7. do 28.7. kada su mogući problemi u komunikaciji.

Kome je bitan aspekt sa Uranom, praviće sekstil od 3.7. do 12.7. pa su moguća iznenadna zaljubljivanja, prosidbe, ali i avanture.

Stare veze, veze iz prošlosti, sve što je čekalo da se proveri sada je došlo "na tas".  Ovo su sve lepe reči koje ostaju uklesane u zid, ljubavni grafiti čiji će broj porasti. Onaj osećaj da je samo on taj koga čekamo. Onaj osećaj da je samo ona ta s kojom on može da bude. Vreme radi za ljubav.   Veze na daljinu dobijaju na vrednosti, pa i ono teško postaje lepo, vredno svake žrtve.

Venera prelazi u Lava 28.7. pa ćemo imati drugačije ciljeve, a tu će biti i Mars i dalje.

O tome ćemo pričati tada, a sada iskoristite romantične i strastvene aspekte i uživajte. Ipak, zaštitite sebe i budite oprezni da se ne zaljubite prebrzo. Ne otvarajte brzo 'sigurnosna vrata' srca. Za ljubav ipak treba vremena.

Gde je Vaša Venera, pogledajte OVDE.

Ostali proračuni su OVDE.

Detaljnije o kretanju Merkura ovog leta pogledajte OVDE.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta