Venera u Lavu - Ljubav ili ponos, pitanje je sad? (5.6. - 17.7.)

Venera ulazi u Lava 5.6. i biće u Lavu do 17.7.

Ponosna Venera, ona koja drži do sebe, koja ima dostojanstvo više nego ijedna druga. Svaka devojka bi sada trebalo da misli samo na sebe, da gleda svoj interes, nez obzira na to šta joj muškarac priča. Pošto će Mars biti u Blizancima do 24.6. onda je dispozitor Marsa Merkur koji je retrogradan u Blizancima, sve do 12.6. Klupko počinje da se odmotava tek od tog datuma, ali devojka ne treba prstom da mrdne.  Gledajte dela ne reči, jer će biti previše laskanja, dvoumljenja i površnih odnosa. Svakako, biće zabavno, ali je pitanje koliko dugo.

Do 8.7. će Venera  biti  u sekstilu sa Merkurom, prvo sa retrogradnim, a onda sa direktnim. Što znači da će se komunikacija između  partnera poboljšati. Raščistiće se šta se mora srediti.  Komunikacija i kompromis mogu da reše neke probleme, ali je bitno da se ne pređe preko nekih stvari koje su stvarno bitne. 

Venera će praviti trigonsa Saturnom retrogradnim od 6.6. do 15.6. Nostalgija će biti aktuelna, ali nemojte se vraćati u prošlost, ako nije bila baš lepa. Potrebno je da se shvati šta ima podlogu, temelj, a šta je nestabilno i nema trajanje. Sa kim želimo da provodimo vreme? Da li je neki odnos gubljenje vremena? Nije dobar period za  neke nove stvari, već rešite sve iz prošlosti, pa od 15.6. možete ići uzdignute glave.

Trigon egzaktni sa Uranom će biti 29.6. Mogući su nagli prekidi veze ili neke rasprave ako nema dovoljno slobode u vezi. Ne gušite partnera nekim zahtevima, nego se potrudite da Vam bude odnos svakog dana kao novo jutro. Nema mračnih tema, samo planovi za budućnost mogu da se spominju.

Od 25.6. do 1.7. će praviti konjunkciju sa Jupiterom, a egzaktna će biti 1.7. kada aspekt slabi i prestaje već 10.7. Ovaj period može biti jako dobar, pun uživanja, lepih reči, dobrih vesti, partnerski odnosi će procvetati, ali samo ako se do tad sve rešilo i ako nema „repova“ iz prošlosti.  Budite otvoreni prema partneru, tajne nisu poželjne, jer mogu da budu pogubne naročito u ovom periodu po Vašu vezu.

Sunce kao dispozitor će biti u sekstilu sa Jupiterom i u trigonu sa Uranom, tako da možemo očekivati lepe reči, iznenadna upoznavanja i događanja, ali ne mora da znači da je išta od toga „sa podlogom“.

Od 25.6. do prve nedelje avgusta će Mars biti u Raku, tako da ne očekujte inicijativu od muškarca, sve dok ne pređe u Lava.

Nemojte verovati u sve što Vam se priča.

Nego, glavu gore, sve što nam je potrebno je u nama, reče Venera u Lavu.

Ovo je slika dame sa šeširom dok šeta sa partnerom tokom toplog dana. Ovo je slika njega koji joj ljubi ruku, jer je ponosan što je ima takvu pored sebe. Ovo je slika  dvoje koji su ponosni na to što imaju jedno drugo, ali može biti i da su toliko ponosni da ne žele da popuste.

Nego, ova Venera nije baš bajna, niej joj mesto u Lavu, jer ponos stvarno može da otera ljubav, ali ne može da je ubije, ako je nije ni bilo. Držite do sebe, pa šta bude!

PS. Vraća se u Lava 1.8. pa sve do 9.10. ali o tome ćemo kasnije. Retro će biti od 26.7. do 7.9.

Srećno!

 

Pročitajte na linku o Veneri u Lavu u natalu - Venera u Lavu

autor astrolog Jovana Vilimonović

Poseti stranicu Astroantares.net

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta