Venera u Devici - Ljubavna slagalica

Venera će biti u Devici od 19.9. do 14.10. ove godine. 

Ovo nije najidealnija postavka, ali ne možemo da izbegnemo sadašnje aspekte.

Sada je vreme za praktičnost i obraćanje pažnje na sitnice. Male stvari čine život.

Budi tu za partnera. Udovolji mu. Pazi na detalje.

Ljubav mora da ima  smisla, da postoji razlog za sve, nema sad romantike i zamajavanja. Sad je sve onako kako jeste, nema ulepšavanja. Sve što radiš mora da ima neku svrhu. Devica je zemljani znak koji jeste senzualan, ali se teško otvara. Praktičnost je na ceni. Sve što radiš u ovom period mora da ima smisla (čitaj ,,uključi racio”). Ako previše udovoljiš sebi možeš se osećati loše. Hoće to da izazove ova Venera u Devici, jer joj tu nikako nije mesto. Nema  razuma u ljubavi. Svakako, nema tolerancije niko za neracionalne i besmislene postupke u ovom periodu.

Kritikovanje partnera nije isključeno. Rasprave oko ne toliko bitnih stvari. Nezadovoljstvo raste. Svakako, ako je neko zadovoljan sobom neće toliko biti loš prema drugima. Ako neko nije zadovoljan, onda će sada sve to isplivati, pa imaj to u vidu.

Posao  i obaveze mogu dosta da utiču na odnose. Ako ti radiš ili partner (potencijalni partner) dosta radi, onda može doći do frustracije što nemate vreme za ljubav.

I Mars je sada u Devici i biće sve do 22.10. ispratiće Veneru u Vagu.

Sada sve ide ‘pod lupu’, pa da vidimo od čega su napravljene te ljubavne slagalice.

Uvek može bolje da bude.

Nikad ništa nije dovoljno dobro.

Sada ako sve nije u redu, onda ništa nije u redu. Na neke odnose je najbolje staviti tačku.

Ono što sada nikako ne prolazi su laži, prevare, izgovori i sve što je nejasno.

Strast nije toliko bitna, koliko je bitna komunikacija i razumevanje. Možda ovo nije najromantičniji period ali ćemo tokom istog svi da se usredsredimo na praktične strane veze, na ono što možemo da ‘opipamo’, detalje na osnovu kojih možemo da kažemo da je to to što nam treba.  

Nema opuštanja tokom ovog tranzita.

Već 5.10. će Venera praviti konjunkciju sa Marsom  tako da će muškarci i žene morati da postignu neki dogovor.  Venera će biti tada u recepciji sa Merkurom, pošto će Merkur biti u Vagi. Uticaj će se već osetiti od 1.10.

Dana 8.10. će Venera biti u kvadratu sa Saturnom, pa do tada treba da s eraščisti sa prošlošću, a ne da se vraćamo na neke stare priče.

Sjajno je što 14.10. Venera ulazi u Vagu u svoje sedište, pa će nam biti jasno ko sa kim treba da bude.  Dobre veze će opstati, ali će sve odluke da li da ostanu u  vezi ili uđu u novu,  doneti žene.

Ovo je vreme kada će mnogi tražiti posao koji vole, pohvaliti se novim poslom, zbog ljubavi promeniti posao, grad, pa i državu. Sada je ljubav=posao. Sada svi stavljaju posao ispred ljubavi. Nema balansa. Tu su samo prioriteti.

Autor Jovana Vilimonović

Više o natalnoj postavci Venere u Devici pročitaj ovde.

Više o Marsu u Devici pročitaj ovde.

Ako želiš da naručiš natalnu kartu ili zakažeš konsultaciju pošalji mi mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Poseti stranicu Astrolog Jovana Vilimonović da budeš u  toku.

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta