Venera u Blizancima (5.7.2016 - 31.7.2016.)

 

Venera je u Blizancima od 5.7.2016. Do 31.7. će biti u znaku Blizanaca.

Zavodiće nas reči, više će se svi dopisivati, iskazivati osećanja kroz reči, priču. Flert ćebiti zastupljen svakog dana. Ali, bitno je da se razgraniči šta je flert, ko je u  koga zaljubljen, ko želi nešto više od toga, ko ne želi, a kome je dovoljna i neka lepa reč. Slatkorečivost je mač sa dve oštrice. Bitno je da se manje veruje u priče, a više u dela. Svako će što više deliti komplimente lepšoj polovini ili potencijalnoj partnerki/partneru.

Venera u Blizancima je  detinjasta, svako novo poznanstvo, kontakt, može značiti nešto više. Zauzeti mogu biti skloni flertu više nego obično ili se dopisivati sa nekom osobom. Slobodni mogu da biraju između dve osobe. Da se dvoume sa kim treba da budu. Da li je bolje kada postoji šansa da neki odnos ima budućnost? Da li je bolje da se sve svede na priču? Da li je bolje a odnos bude neodređen? Svakako, nećete to otkriti dok god je Venera u Blizancima. Pošto je dispozitor Venere u Blizancima Merkur u znaku Raka, pa za 3 dana ulazi u Lava, čuvajte se laskavaca. Neke stvari mogu da ostanu samo tako 'u vazduhu' jer će sve ostati samo prazna priča.  Merkur ulazi u Devicu 25.7. pa ćemo videti koje su priče stabilne, svakako tada će se sve iskristalisati..

 

Pazite da ne kažete partneru neke stvari zbog kojih ćete se posle kajati. Nemojte reagovati na svaki flert, malo distance nije na odmet.

Ovo je vreme za ljubavne poruke, nekad bi to bila pisma, dugi telefonske pozive u noć, razmenu telefona i površna ćaskanja. Od 1. avgusta Venera ulazi u Raka pa će biti više romantike. Tada ćemo preći sa reči na dela.

Ne raspravljajte se preko telefona, preko poruka ili mejlova. Dok je Venera u Blizancima, Mars će sve vreme biti u Raku i onda 21.7. ulazi u Lava. Dosta priče, razmišljanja da li je bolje da se vratimo nekom iz prošlosti, tj. da li treba da trošimo energiju na nešto što je odavno gotovo. Da li je taj muškarac slabiji ili da li je uopšte problem što nije alfa nego je tako fin?

Devojke, bez obzira na sve, nikada nije vreme da preuzmete inicijativu, jer vas to može samo dovesti do frustracija. Pustite da vreme odradi svoje, pa od 21.7. kada Mars uđe u Lava ćete videti ko je princ, a ko samo žaba. Ako ste u braki ili dužoj vezi, možda biste mogli da progledate kroz prste partner zbog neke svađe oko sitnica. Nije sve u ponosu, sada naročito ne. Razgovor može rešiti svaki problem. Imajte strpljenja, ne morate odmah da dođe do drame. Bitno je da se ne shvata sve preozbiljno, ni dobro ni loše. Uživajte u flertu, ljubavi, ali i imajte u vidu da treba težiti ka dogovoru. 

I zapamtite, nije ljubav oglas za prodaju srca koji se daje u svake novine.

Kako sastavimo oglas, takve kupce možemo da očekujemo.

Pažljivo birajte!

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste se informisali o analizama pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta