Veliki godišnji horoskop za 2019.

Godina za nama je bila naporna, većini je sve išlo naopako, ali smo dosta stvari naučili i završili. Na početku 2019, tačnije od 6.1. nećemo više imati nijednu planetu koja je retrogradna, ništa nas neće kočiti da napredujemo i postignemo nove ciljeve koje smo sebi postavili. Da li će nam život biti lakši? Da li će se ostvariti sva nadanja da godina može biti bolja? Da li ćemo imati više novca?

Ove 2019. godine treba više putovati, usavršavati se, ne misliti toliko o problemima. Ma koliko nam nešto bilo teško, bar će svako moći da nađe tračak nade za bolje sutra. Pozitivnost i vera u budućnost će nas voditi tokom cele godine. Sada ćemo se boriti za slobodu svega, za slobodne reči, što znači da će cenzura biti tu, ali će se dobro izboriti da dopre do ljudi. Možemo očekivati ekspanziju u obrazovanju, ali i u online edukaciji, jer je okrenuta ka svetu. Povećaće se poseta muzejima, kulturnim ustanovama i kultura će biti vrednovana više. Moguća su neka nova otkrića u nauci, umetnosti. Granice će se proširivati i menjati. Nova tehnologija u vezi sa komunikacijom će sigurno biti u opticaju.
Šta će nam biti bitnije sada? Usavršavanje, putovanja, učenje, kursevi, fakultet, religija.
Nećemo pristajati na na loše odnose sa partnerima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Težićemo ka dobrom poslu, gde smo srećni i zadovoljni, gde možemo da napredujemo.

Dobra je godina za kupovinu ili prodaju nekretnine ili auta. Takođe, poštovanje zakona će biti veoma važno. Oni koji se bave tehnologijom i elektronskim novcem mogu napredovati. Razvoj umetnosti online će biti siguran. 

Tokom januara i februara je vreme da svi prionu na rad, ali ako ste hteli da krenete da vežbate to je vreme za taj početak. Počnite da radite i na svom telu, ne mislite samo na posao.

Tokom marta, jula i novembra nećemo baš imati dobru komunikaciju i treba izbegavati kupovinu novih stvari, potpisivanje ugovora. Potrudite se da date sve od sebe da tada sve odložite što treba da počnete, ali za završavanje svih obaveza to su idealni periodi.
Tokom jula i avgusta nije dobar period za investiranje i započinjanje novog biznisa. Septembar i oktobar su rezervisani za probleme u saradnji sa drugima, ali će se okrenuti ka ljubavi, neće biti toliko posao bitan.
Godinu završavamo puni utisaka kada će se svi okrenuti strastima i kada će biti dosta avantura, ali samo će one prave veze opstati. 
Ova godina će biti dobra za Strelčeve, Ribe, Lavove, Ovnove, Vage i Vodolije.
Malo će biti napornija za Jarčeve i Rakove.
Bikovi, Blizanci, Device, Škorpije i Ribe mogu očekivati generalno mirne periode sem marta, jula i novembra. Ne brzajte sa odlukama, to je savet, jer ovo nije godina promena za ove znakove. 

Ovde kliknite da biste pogledali godišnji za svoj znak:

 

Srećno!
 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta