Vaga - Godišnji horoskop za 2018.

Drage Vage, ova godina će biti jako zanimljiva za Vas. S jedne strane ćete biti skloni ka uživanju. Opet, s druge strane, moraćete da se uozbiljite što se tiče porodice, nekretnina, preseljenja ili sređivanja doma. Ova godina je godina prekretnica. Ono što je dobro je to što ćete biti zadovoljni vezom, kao i novčanom situacijom. To će Vas motivisati da lakše rešitie sve ostale probleme koje možete imati. Iako će godina biti bitna da se naučite nekim većim odgovornostima, imaćete dosta izazova, balans će biti u dobiti koju ćete imati kroz lično ostvarenje.
Fokusirajte se više na sebe, nego na druge. Ne obraćajte pažnju šta Vas drugi savetuju, jer to može samo da Vas dovede do neraspoloženja i stagnacije. Nije dobra godina za saradnju, nego se oslonite samo na sebe.
Posao
Karijera će ići uzlaznom putanjom ove godine. Bićete prezadovoljni. Nema razloga za brigu jer Jupiter donosi sreću sa novcem, na poslu. Ako sarađujete sa nekim ljudima iz inostranstva ili radite u stranoj firmi, imaćete dosta uspeha. Isto tako, preporuka je da što više putujete zbog posla ili da se usavršavate ako je to potrebno. Nikakva stagnacija neće biti tolerisana. Morate biti ambiciozni, jer će se svaki trud isplatiti ove godine.  Mogući su povećani troškovi u toku januara, a tokom aprila i maja takođe, ali to će biti neki troškovi vezani za kuću, porodicu. Od 9.3. do 11.7. ne bi trebalo da ulazite u neke nove priče, da započinjete neke nove poslove. Tada će ponude neke izgledati sjajno, ali možda neće biti realno bolje od sadašnjeg radnog mesta. Vreme je za napredak, ne za promene.
Bolja je saradnja sa osobama koje nisu u Vašem kolektivu, već su saradnici, ali isto tako bilo bi dobro da radite više sa mlađim ljudima. To je preporuka. I kada ide loše, budite pozitivni, jer ova godina će biti dobra onima koji veruju više u sebe i vredni su. Držite se toga. Nemojte trošiti previše novca, jer nećete baš znati kako da se iskontrolišete. Štedite makar malo.
Ljubav
Tokom 2018. godine ćete imati više razumevanja za partnera. Iako oboje možete biti pomalo nervozni i napeti tokom godine, od 17.5. do 16.11. trebalo bi da pričate o problemima koje imate. Ne prećutkujte ništa. Pokazujte naklonost jedno drugom svakog dana, tako ćete stabilizovati odnos. Nepoverenje može postojati iz nekih čudnih nerealnih razloga, a najviše zbog nesigurnosti. Bićete strastveni tokom cele godine i to može dosta popraviti odnos. Ako ste slobodni, do maja meseca možete se pomiriti sa nekom osobom iz prošlosti. Mada ako je to odnos koji je bio zamarajući, ne radite to. Samo ćete gubiti vreme. Od 17.5. do 16.11. preko prijatelja, na nekim mestima za zabavu ili preko interneta možete upoznati neku zanimljivu osobu.  
Zdravlje
Odlično ćete se osećati tokom cele godine. Moguća je manja nervoza jer sve nije baš kako ste zamislili u periodu od polovine marta do polovine maja. Tada bi bilo dobro da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Moguće je gojenje ove godine, pa povedite računa o ishrani. Stres može uticati dosta na zdravlje, pa izbegavajte svaku stresnu situaciju koju možete.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta