Usluge

 

Astrologija

Možete naručiti natalnu kartu, uporedni ili poslovni horoskop. Godišnji takođe.

Određivanje trenutka venčanja, kupovine kuće, prodaje auta, otvaranje firme, puštanje sajta u rad-elekciona astrologija. Da, određuje se kad bi bilo najbolje da se sve to sprovede da se ne pogreši. Više o tome ovde: elekciona astrologija

Analiza se može vršiti preko skajpa, fb poziva, uživo ili pismeno. Svaki klijent ima pravo da pita šta mu nije jasno 2 nedelje od dana dobijanja analize, u vezi sa istom.

Plaćanje je preko Western Uniona i deviznog računa za one koji žive u inostranstvu, a za klijente iz Srbije je preko računa Intesa banke. 

Sva pitanja koja imate u vezi sa analizom, cenama,  ili ako želite da naručite analizu, pošaljite na mejl vilimonovic.jovana@gmail.com i biće  odgovoreno u najkraćem mogućem roku. 

 

Feng šui analize

Što se tiče analize stana, poslovnog prostora, kuće-cena zavisi od kvadrature, broja ljudi koji žive u prostoru, da li hoćete da radite dvorište ili ne. Može se raditi tako što ja pregledam prostor lično ili mi Vi sve slikate i pošaljete plan sa kompasnom direkcijom i svim informacijama koje su mi potrebne. Radi se i analiza letećih zvezda, godišnja i mesečna, kao i postavljanje lekova (samo kristali, zvončići, prepreke (zavesa, windchimes)).

Sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com.

Comments

Poslao/la Daniela Babic (nije potvrđen), poslato u

Postovana!

Imam dva za mene vazna pitanja. Zivim u Becu sa muzem i decom. Moja prva zelja je da li cu imati jos dece i kada cu se zaposliti na poslu koji meni odgovara.

Rodjena sam 25 Avgusta 1988 u 04:00ujutru u Becu
Muz Nikola Babic 19.04.1984 u Sapcu

Veliki pozdrav i hvala

Poslao/la Jovana (nije potvrđen), poslato u

Draga Jovana, da li mi mozete odgovoriti kad cu otici u inostranstvo (Amerika)? Imam razgovor za vizu 13.06. Da li cu je dobiti? Moj datum rodjenja 21.12.1991. 12:40 h, Cetinje, Crna Gora

Jovana Vilimonović's picture
Poslao/la Jovana Vilimonović, poslato u

Poštovana,

Za sve info bi bilo dobro da se javite na mejl vilimonovic.jovana@gmai.com. Ne radim odgovore na jedno pitanje, tj. ne radim horarnu astrologiju za taj tip pitanja. 

Poslao/la Kristina Basic (nije potvrđen), poslato u

Postovana,

Rodjena sam 03.10.1986 u Podgorici, Crna Gora, u 12:45h, interesuje me da li cu uspjeti stmabeno da se obezbijedim sa porodicom?

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta