Uputstvo za upotrebu Venere

 

Planeta Venera nam pokazuje šta nam treba u ljubavi, kako mi volimo  i kako želimo da nas vole. Ako ne znaš gde se nalazi tvoja Venera, imaš link ispod teksta i lako se možeš snaći u tabeli.

Imaš Veneru u Ovnu? Nije lako.   Venera u Ovnu mora da bude najbolja, prva, u centru pažnje, mora da ti se ugađa, ne sme te niko zapostaviti, jer to svakako jako lično.  Niko ne može da ti naređuje jer ne dozvoljavaš to.

Moraš da prepustiti muškarcu ponekad glavnu reč. Imaj u vidu da nije sve u strasti.  

Tvoja je Venera u Biku? Srećnice!  

Veneru u Biku ima osoba koja voli da sve bude stabilno. Ne trpiš nikakve promene koje sama ne želiš da uvedeš, bitno da je tebi lepo, a smatraš da si najlepša, naravno. Mada uvek ima neko lepši i bolji. Ne treba biti gord pa izgubiti ljubav. Opet, ne bi trebalo da ostaješ u dugoj vezi samo zato šro je duga, ako nisi srećna.  

Venera u Blizancima iliti ,,Pričajmo o ljubavi”  

Tebi  treba priča, sms, mejl, bilo kakav glas da se čuje, samo se kroz reči osećanja vide. Ne  tražiš opipljivo odmah, već uživaš kao tinejdžerka u početku veze. Treba da shvatiš da to tako ne može večno. Dela gledaj, dela, ne reči.    Venera u Raku je tvoja? Umiljatost je vrlina.  

Venera u Raku je nežna i detinjasta hoće sve sada da se desi, u trenutku kada ona nešto zamisli.

Uglavnom si nesigurna, pa odatle mogu da dođu problemi. Trebalo bi malo da izađeš iz ustaljenih okvira, iz učmalosti, da izađeš ,,u narod". To će ti prijati. Ne zatvaraj se u kuću.  

Venero u Lavu, pazi na tu krunu!  

Venera u Lavu ima krunu na glavi, pa stalno pazi da joj ne padne. Najviše voliš sebe na svetu, ali možeš biti jako sujetna. Teško ti je udovoljiti. Voliš nakit. Skromnost je ponekad vrlina. Ne budi prezahtevna.   Venera u Devici – Niko nije savršen!  

Venera  u Devici mora manje da analizira u ljubavi.

Često se ispostavi da te ta osobina košta i raskida u vezi. Kada imaš probleme u vezi, raščlani probleme na delove, pa će ti biti lakše da shvatiš celu sliku, a ne da nalaziš mane stalno. Misliš da si savršena, treba ti savšen partner? Pa nije to tačno, opusti se i uživaj u vezi, ne procenjuj stalno.   Venera u Vagi – Ljubav je uvek lepa!  

Venera u Vagi je ona koja uvek dobije sve što želi, ali je sklona kompromisima.

Sarađuj sa partnerom. Šminka, frizura, odeća, sve   mora da bude savršeno na mestu. Nekad nije dovoljno da je neko dobar i da izgleda dobro, bitno je da se oseća dobro. U tome je balans.  

Imaš Veneru u Škorpiji? Zavodnice!  

Venera u Škorpiji, večito zahtevna, jer joj nikad nije dosta svega. Strastvena si, ambiciozna i uporna. Zavodiš partnera, zavodiš svakoga, samo treba da budeš odlučna šta hoćeš i da prepustiš ulogu ,,lovca" muškarcu.  

Venera u Strelcu – Ljubav je sloboda!  

Želiš slobodu u svakom smislu. Da možeš da pričaš šta hoćeš, da misliš šta hoćeš, da ideš gde hoćeš, da radiš šta hoćeš. Nisi poročna dok ti se nešto ne zabrani. Inadžija. Ne sme niko da te sputava ili ćeš lako otići.  

Venera  u Jarcu je tvoja? Sa godinama izgledaš sve bolje!  

Najlepše  shvataš sve dobro što ti godine donose. Ti čekaš da se sve desi samo od sebe, ali i dočekaš, generalno. No, malo akcije tine bi škodilo. Ne treba ostajati u lošoj vezi godinama, jer ćeš se posle teško sa ovom Venerom pokrenuti.   

Venera u Vodoliji – Ljubav i prijateljstvo u jednom!

Voliš da se družiš. Ne trpiš ljubomorne ljude, a vrlo si otvorena i komunikativna. Nemaš tajni, nema tajnovitosti. Sa tobom je sve jasno i otvoreno. Ne daš na sebe. Drug si svom partner i prava podrška. Samo što prvo moraš da se družiš, da upoznaš nekog, pa posle da budeš sa tom osobom. Ono što je bitno je da ne šalješ svim iste ‘signale’.  

Venera u Ribama iliti ,,Uspavana lepotica”

Moraš da počneš da živi u realnosti. Iluzija ti ne treba. Sve poroke sveta ti  treba zabraniti makar na jedan dan, da čisto vidiš kakvo je pravo stanje stvari.  Ti si najromantičnija duša, ali se plašiš vezivanja. Probaj da imaš vezu bez idealizovanja partnera, molim. 

Ovde vidite gde je Venera u Vašoj karti, samo nađite od kog do kog datuma ste: http://www.astro.com/swisseph/venus.htm

Primer: rodjeni ste 7.1.1975. Venera je već u Vodoliji itd.

Pogledaj za širi prikaz svake postavke OVDE.

Autor  Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Svakog dana možete poslati mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com  da biste dobili sve info, zakazali konsultaciju ili naručili analizu.

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta