Strelčevi, sada je vaše vreme!

 

Ova godina će napokon biti odlična za Vas. Jupiter, planeta koja vlada Vašim znakom je u Strelcu. Imaćete podršku zvezda narednih godinu dana. Moći ćete više da putujete, da se usavršavate, ali šta god da radite, bićete srećniji. Setite se 2007. godine kada je Jupiter bio u Strelcu.

 

Pomalo ćete biti napeti  tokom decembra, aprila i maja, ali tada treba da iskoristite dobre aspekte da se pokrenete fizički, da se bavite nekom aktivnošću i da razbudite svoj organizam. Bitno je da ne budete pasivni. Imaćete višak energije tokom cele naredne godine, loših dana ima jako malo.

POSAO

Ova godina će biti jedna od najuspešnijih.

Proširenje poslovanja, više obaveza, više putovanja – sve to može uticati pozitivno na Vas.

Tokom ove godine nećete imati izgovore. Najbolje bi bilo da se potrudite da sve što možete promenite, jer ćete tako brže napredovati. Ne plašite se novih stvari. Jupiter je podrška tokom cele godine. 

Bićete pomalo napeti na poslu tokom marta meseca. Tada ne ulazite u rasprave sa kolegama i prištedite novac.

Ono što je bitno je da ne očekujete da sve bude kako ste isplanirali, jer nećete moći da predvidite ishod posla do kraja. Ipak, to ne znači da ne treba da date sve od sebe. Tokom cele godine razmislite u šta možete ulagati novac, a ne trošiti kao što ste navikli i to je jedini način da krajem godine budete zadovoljni. Uzdajte se u sreću, ali novcem rukujte pažljivo.

LJUBAV

Ako ste slobodni možete imati potrebu i da ostanete slobodni. Jedino sa osobom koja Vam ne traži ništa, nije zahtevna i sa kojom možete putovati. Ako postoji bilo kakav problem, nećete biti baš tolerantni. Tokom januara, pa onda od aprila do kraja juna je dobar period za ljubav. Možete se pomiriti sa nekom osobom sa kojom ste već bili, u drugoj polovini marta, tokom jula i u prvoj polovini novembra. Svakako, to je manje idealna opcija, zato se ipak uzdajte u nove ljubavi. Na putovanju, na nekom kursu ili usavršavanju, možete se zaljubiti, ali dok se stvari ne stabilizuju, bitno je da uživate u flertu i avanturama!

Zauzeti, i ove godine bi trebalo da putujete sa partnerom ili da napravite neke nove planove za budućnost. Ipak, iako ćete imati potrebu za slobodom, to znači da napravite vreme za sebe.  I pored veze možete ići na kurs, viđati se sa prijateljima ili imati dosta posla. Potrebno je da se dobro organizujete. 

ZDRAVLJE

Ove godine veći problem može biti gojenje, jer ćete preterivati sa hedonizmom i većom količinom hrane. Trebalo bi više da šetate i da se bavite sportom. Od januara krenite sa tim aktivnostima. 

Ako se bavite prevodilackim uslugama, turizmom, sarađujete sa inostranstvom ili podučavate druge, sada ćete napredovati, u to ne sumnjajte.

Poznati Strelčevi su: Bred Pit, Vanja Grbić, Emir Kusturica, Marija Kalas, Tejlor Svift, Britni Spirs, Kristina Agilera,Volt Dizni..

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

 

 
 

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta