Strelac - Godišnji horoskop 2018.

Dragi Strelčevi,

Ova godina će posle 2 godine konačno biti lakša i uspešnija. Saturn je izašao iz Vašeg znaka i sada će Vam sve biti mnogo lakše. Bićete pozitivni kao i uvek i vratićete se polako u normalu. Pomalo ćete biti napeti od 27.1. do 18.3. jer će Mars biti u Vašem znaku, ali tada treba da iskoristite dobre aspekte  da se pokrenete fizički, da se bavite nekom aktivnošću i da razbudite svoj organizam. Nema više stagnacije, ključna reč je akcija!
Frustracije su nestale, sada iskoristite sve što ste naučili teškom mukom protekle 2 godine i dajte svoj maksimum. Biće ovo dobra godina, a na kraju iste ulazi Jupiter u Vaš znak, što je odlična vest. Bićete pozitivniji i imaćete veće šanse za putovanja. Dobri dani su konačno došli!
Posao
Ova godina je godina dobra za napredak, uspeh, ali i nagrade. Bitno je samo da budete odgovorni, da radite sve na vreme što se tiče posla. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Imaćete dosta uspeha i nećete imati toliko promena poslova. Najbolje bi bilo da se držite stabilnih opcija. Nije pogodna godina za promenu posla, već za napredak na postojećoj poziciji. Uozbiljićete se prilično. Imaćete pomoć od drugih ludi, naročito od strane žena. Bićete pomalo napeti jer ćete imati dosta obaveza od 18.3. do 17.5. Opet, bilo bi dobro da ne pravite neke promene i da ništa bitno ne potpisujete i ne započinjete od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8. i od 16.11. do 6.12. Ostatak godine je dobar i produktivan. Ne uzimajte kredit ove godine.
Ljubav
Tokom 2018. ako ste slobodni, možete ući u vezu koja Vam baš i ne odgovara. Nemojte srljati, nego razmislite dobro da li sa tom osobom imate dobru komunikaciju. Neka osoba koju već znate se može vraćati u Vaš život tokom aprila, avgusta i novembra. Ako Vas nervira ponašanje te osobe ili ste pod stresom jer nemate stabilnost, ljubav nije dovoljna za dobar i stabilan odnos. Ono što se promenilo kod Vas je to što ne želite da Vas neko remeti. Prijaće Vam čak i avantura, samo da Vam je lepo. Bićete strastveni, ali osoba koja će Vas osvojiti je ona koja bude bila zanimljiva i inteligentna. Neka sve ide polako, pokušajte bar jednom tako.
Zauzeti, Vi bi trebalo da biše putujete sa partnerom, da pravite kompromise i da poradite na komunikaciji. Bez svega toga odnos ne može biti uspešan. Budite otvoreni i recite šta Vam sve smeta, tako ćete doprineti poboljšanju odnosa.
Zdravlje
Ove godine je dijeta preporuka za Vas. Nemojte se premarati, nego nađite vreme za relaksaciju, jer ćete biti pod stresom ako tako ne uradite. Bavite se sportom. Sa tim možete već krenuti od februara meseca. Moguć stres od maja do novembra, ali kroz sport, šetnju, relaksaciju, može se sve svesti na minimum. Upišite učenje engleskog, španskog ili možda nemačkog u nekoj školi stranog jezika. Potreban Vam je mir i da budete neko vreme sami sa sobom. To je rešenje za sve.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta