Pun Mesec u znaku Jarca će biti pun 2.7.2015. u 4 ujutru (zona +1).

Šta donosi svim znacima, pročitajte u tekstu. 

Ovan

Dajte na poslu sve od sebe, budite konstruktivni. Dragi Ovnovi, sve su oči uprte u Vas. Sada je bitno da to iskoristite.Budite staloženi i smireni, ne uplićite emocije u posao i ne shvatajte ništa lično. Moguća je iznenadna šansa za posao.

Bik

Nemate toliko poverenja u druge. Nekada je možda bolje da reagujete impulsivno, nego da planirate previše kao što ste navikli. Bitno je da nađete način da date sebi oduška, a ne da živite stalno pod pritiskom. Bilo bi dobro kada biste mogli da idete na neko putovanje, to bi Vam dosta značilo.

Blizanci

Dobro je vreme da svedete račune i da napravite plan za dalje. Ne pozajmljujte novac od drugih, ni drugima. Gledajte da ne trošite previše novca. Bićete možda u  nekoj neprijatnoj situaciji što se tiče novca, ali je jako bitno da ne ponavljate greške iz prošlosti.

 

Rak

Vreme je da odlučite sa kim želite da budete, koje promene želite da napravite u partneskom odnosu, u osnosima sa drugima. Niste više bitni Vi, bitni su oni sa kojima gradite veze. Bilo kakve. Pravite kompromise. Vreme je da rešite nešto što Vas kako dugo muči, u privatnom životu ili na poslu. Nema više odlaganja.

Lav

Počećete više da brinete o svom zdravlju. Promenite navike. Ako Vam smeta nešto na poslu, recite šefu ili saradnicima nešto što dug držite u sebi, zauzmite se za sebe. Napravite pozitivne promene u Vašem svakodnevnom životu. Rutina je dobra, ako možete da izađete na kraj sa svim obavezama koej sebi nametnete. Konačno ćete videti plodove svog rada, nekog projekta koji ste imali u protekla 2,3 meseca.

Devica

Bićete kreativniji. Okrenite se ka partneru, ali ne morate da mu  kažete baš sve što Vam je na srcu, promenite neke loše navike u vezi i posvetite mu više pažnje. Treba da nađete više vremena da radite sve što volite, to Vam je potrebno. Da se bav ite sportom, hobijem ili da se posvetite partneru, samo da Vam je zabavno. Probudite dete u sebi.

Vaga

Morate naći balans između posla i privatnog života. To je primarno. Takođe, nemojte previše pažnje pridavati tome šta javnost misli, nego se usmerite na mišljenje Vaših bliskih ljudi, porodice. Zapostavljali ste porodicu previše, vreme je da joj se posvetite. Preuredite dom, pa I sitne popravke su dovoljne.

Škorpija

Potrebna Vam je bolja organizacija i komunikacija sa drugim ljudima. Potrudite se da ništa ne odlažete za neki drugi dan, jer će se jedino tako stvari rešiti. Jako je važno da ne izvlačite neke probleme iz prošlosti u sadašnjost, gledajte da stare priče ostavite tamo gde jesu. Pozavršavajte obaveze sa dokumentima, samo nemojte žuriti, nego proverite sve više puta. Možda će ovi dani biti odlučujući, pazite šta potpisujete, ne žurite. Ako se usavršavate, učite ili studirate, konačno će Vam biti lakše sa tim obavezama.

Strelac

Bitno je da shvatite da morate da raščistite sa starim navikama. Ovo važi i za osećanja i za novac. Jednostavno, nemojte se grčevito držati emocija iz prošlosti, neke osobe koje ne proizvode pozitivne vibracije u  Vama, ne treba da budu u Vašem životu. Štedite više.

Jarac

Bićete više usmereni na sebe, nego na druge. Nemojte biti detinjasti i nemojte zahtevati od drugih da urade nešto što je Vama bitno. Možete postići ono što želite i ako budete uporni, ne morate preko “tuđih leđa”. Potrebno je da se suzdržite od pokazivanja osećanja, budite staloženi i dostojanstveni. Pun Mesec je u Vašem znaku, ali to znači da sada treba da shvatite da sve zavisi samo od Vas.

Vodolija

Potrebno Vam je da budete sami neko vreme. Nije Vamm bitno da budete aktivni, nego da nađete snagu u sebi za svaki dan.Izbalansirajte privatni i poslovni život.

Saznaćete neke stvari koje su tajna odavno ili čekate da se objave. Zdravstveni problem koji niste još uvek rešili, treba da prestanete da zanemarujete. Ignorisanjem problema neće on nestati. 

 

Ribe

Prijatelji će tražiti Vašu pomoć, a pažnja će se sa zabave i partnerstava, okrenuti ka drugim ljudima, socijalizovaćete se. Upoznaćete neke nove ljude koji mogu biti jako bitni u budućnosti. Biće Vam potrebna potvrda od drugih ljudi da ste u pravu, da vredite, da ste dobro uradili posao.

autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net da biste bili u toku

Sve informacije oko analiza možete dobiti slanjem mejla vilimonovic.jovana@gmail.com

 

 

 
 
 
 
 
 
Povezane teme

Dodaj komentar