Šta kome fali za sreću?

 

 

 

Svako od nas želi da bude srećan i svi  u nekom trenutku svog života pomislimo da nam baš malo nedostaje za to. U zavisnosti od toga u kom je neko znaku rođen, možemo videti šta nam fali za sreću i koja je to formula uspeha. Kako da se ostvarimo? Kako da budemo potpuno srećni? Šta treba promeniti?

Pogledajte više u tekstu..

Ovan

Bitno da je on prvi u svemu. On uvek teži ka tome. Izazove obožava, ali i ljude pored kojih uvek može biti bolji. On bi trebalo da nauči da ako ne bude prvi, ako ne dođe negde prvi, da to nije tako strašno. Takmičiti se sa drugima ne znači automatski biti njihov neprijatelj. Najbolje je da se postave neki ciljevi koji su samo lični, a da takmičenje bude dodatna zabava. Ipak, Ovan voli kada može sa nekim da podeli svoj uspeh, bilo da je ta druga osoba partner ili prijatelj.

Bik

Iako je Bik znak koji teško menja mišljenje, jer je zemljani, stabilan i fiksni znak, on ipak može da uvede promenu u svoj život, samo mora da razmisli o svemu duže nego drugi. Opire se svemu što mu je nametnuto. Bikovi veruju da sve mora da se zasluži paa uvek idu težim putem. Vole luksuzne stvari i hedonisti su. Jako teško dele sa drugima dobit, novac, svoje stvari, jer smatraju da su samo oni zaslužni za sve i da kad dođu do uspeha, onda im niko nije potreban. Ipak, kada budu naučili da dele uspešne momente sa drugima, onda i one manje srećne, lako će naći dobre prijatelje i partnera.

Blizanci

Njima je znanje sve. Mnogo razmišljaju o svemu, nekad i previše, ali drugi ih vide kao površne, što nikada nisu. Radoznali su, vole sve o svemu da saznaju, samo se jednostavno ne udubljuju ako im to nije stvarno važno. Pisanje, priča, podučavanje drugih – sve to je jako bitno da bi oni ostali u mentalnoj formi. Oni moraju da nauče da se povežu sa drugima na dubljem nivou, a ne samo da sve ostane na praznoj priči. Druženje i rad bez poverenja i udubljivanja im neće doneti uspeh, zato se moraju tome posvetiti.

Rak

 

 

Rakovi moraju stvoriti osećaj sigurnosti. Oni su uvek razapeti između potrebe za brigom o drugima i potrebe za brigom o sebi. Nikad ne znaju šta je ispravno, nikad nisu sigurni u svoje postupke. Uvek čekaju da im drugi kažu šta je bitno. Nekad kada im neko ne može udovoljiti oni se rastuže. Zato bi trebalo da porade na sebi, na svom zadovoljstvu, a ne samo da čekaju od drugih da ih hvale.

Lav

Lavovi moraju da nauče kako da vole više sebe. To je recept za uspeh. Iako svi sad misle, kako je to moguće, oni uvek sebe vole, ali nije baš tako. Lavovi uvek traže od drugih potvrdu svoje vrednosti i na taj način sebi hrane ego. Kroz kreativnost, zabavu i ljubav koju dobijaju od drugih, oni lako nauče kako da ‘sijaju’. Ali to je oslanjanje na druge koji ih vrednuju. Zato je bitno da nađu svoje mesto pod Suncem, da vide sami svoju lepotu i da se ostvare, jer jedino tako će uvek biti srećni i uspešni.

 

Devica

Da bi Devica bila uspešna mora da nauči da ništa ne mora biti savršeno, ali može biti dovoljno dobro. Nije lako odreći se te potrebe da sve sredi, da se sve uradi temeljno, ali i da se svemu nađe mana. Ipak, treba da nauči da oprosti sebi za najmanju grešku. Standardi se mogu poštovati, ali ne moraju se uvek ispuniti. Ne može ni sve biti odlično iz prvog puta, tako da kada nauči da se opusti biće sve u redu.

 

+5

Vaga

Njena boljka je što mora da nauči da bude sama. Balansira, lako se dogovara sa drugima, a sve će uraditi samo da ne bude sama. Uvek će se potruditi da se svako u njenom društvu oseća sjajno. Zna kako da stvori harmoniju i dobru atmosferu. Tolerancija na samoću se mora razviti i to je jedini način da ona bude stvarno srećna sama sa sobom. Nije loše povremeno biti sam.

 

Škorpija

Intimnost ne mora biti ekstremna. Možemo nekog voleti i ako samo budemo tu za njega, ne moramo ništa posebno uraditi. Škorpije su prezahtevne, ali očekuju onoliko koliko daju. To nije uvek dobro. Ona se posveti, da sve od sebe i onda se razočara što nekad ne dobije to zauzvrat. Mora da nauči da ne mora nikom ništa da dokazuje. Kontrola i manipulacija se moraju izbaciti iz njenog rečnika, jer treba da nauči da pusti da se stvari odvijaju same od sebe.

Strelac

On uvek traži neke nove stvari kojima će se zanimati. Kao dete sa igračkama, pripadnik ovog znaka mora da zaokupi svoju pažnju nekim aktivnostima. To može biti neki kurs, putovanje, usavršavanje, izlasci ili šoping. Ono što nije dobro što nema meru i nema mir samim tim. Ne želi da se bavi nekim bitnim stvarima koje ga teraju da bude odgovoran, već je zabava dovoljna. Mora da nauči da stane, da odmori, da se zadrži na jednom mestu. Onda će nači mir i biti srećan i uspešan.

Jarac

Jarac mora da nauči da je tajna uspeha i srećnog života da prestane da se poredi sa drugima i da pravi proračune uspeha.Njemu je bitna njegova karijera. Uvek ima dosta planova, ali očekuje da se ceo svet okrene prema njemu i pomogne mu u ostvarenju svega. Ipak, stalno brine šta će ko da kaže za njega. Ugled mu je na prvom mestu. Kada bude shvatio da je samo njemu bitan njegov uspeh onda će biti zreo za sreću i stabilnost.

Vodolija

Kao vazdušni znak, za koji se kaže da je hladan, Vodolije uživaju ugled osoba koje ne pokazuju osećanja. To jeste stvarno tako. Iako je uvek inteligentna, okrenuta ka budućnosti, neobična Vodolija je idealista. Ona ima svoj svet i ako joj se tu nešto ne dopada, ona će to i srediti i ništa je ne može poremetiti. Jako joj je teško da se poveže na dubljem nivou sa drugim ljudima jer misli da je dovoljno da bude sve kako treba, po njenom. Mora da nauči da se otvori, da bude empatična i onda će biti i srećnija i imati više uspeha u kontaktu sa drugima.

Ribe

Sanjalice Zodijaka, Ribe, se uvek okreću ka duhovnom svetu, ka porodici, osećanjima, pa im materijalno nije bitno. Žele da žive u idealnom svetu, gde nema rasprava, svađa i gde su svi zadovoljni. To nije baš moguće, ali one idealizuju sve. Emocionalne su.  Vole da pomažu drugima. Materijalno im nije previše bitno, ali moraju da nauče da vrednuju materijalne stvari i da je to deo života u realnom svetu, koji može biti jako lep. Tako će se pokrenuti, ostvariti i imati realan uspeh.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta