Šta koji znak traži na internetu?

Svako od nas ima drugačije preference za traženje stvari na internetu. Neko samo gleda kuvanje, nego putovanja, nego slike na instagramu. Pogledaj šta tebe konkretno zanima..

Ovan
Ovan će uglavnom gledati neki video sa vežbama, čitati o zdravom načinu života, vežbanju. Ako ima neki problem, pa verovatno internet ima rešenje za to. No, on se najmanje od svih znakova zadržava na internetu jer je to za njega ipak statično, više voli "živu reč".

Bik

Dragi Bikovi uglavnom traže nešto vezano za umetnost ili lepe stvari. Oni vole opipljive stvari, pa ako imaju ideju za posao, sve će pretražiti da bi našli kako da im to uspe. Vole da kuvaju i da probaju nova jela. Hedonisti. Slušanje muzike im jako prija dok su na internetu. 

Blizanci

Blizanci uglavnom čitaju vesti, nešto što je bitno da dobiju neku informaciju. Nekoliko dnevnih listova im je sasvim dovoljno da stvore pravu sliku o stanju stvari. Posle mogu da razglabaju drugima i prenose informacije, u slučaju da nisu stigli da vide ono što oni jesu. Blizanci su izvornik vesti. Čitaju i o tehnici ili mobilnim telefonima, ali im dan generalno prođe u dopisivanju sa prijateljima.
Rak

Što se tiče Rakova, oni uglavnom traže neke sajtove za uređenje, za kuću stvari. Eventualno ih zanimaju neke informacije koje porodici mogu da pomognu da bolje funkcioniše. Zanimaju ih i informacije o zdravlju, istoriji, prognozi vremena. Vole da nađu neka nova jela koja mogu da spreme sebi ili porodici.  Psihologija, psihoterapija su im takođe zanimljivi.

Lav
Vole da istražuju neke sajtove ili stranice o nakitu, ekonomiji, marketingu. Mogu d igraju igrice na kompu, to ih opušta. Sport takođe može biti jedna od zanimljivijih tema. Vole da putuju, pa su teme koje se vezuju za odmor neiscrpne, kao i istraživanje o tome. Ne vole mračne teme, jer ih to jako opterećuje.

Devica
Ako neko posećuje teme o zdravlju, uštedi vremena i čistoći, kućnim ljubimcima, to su Device. Saveti za lakše sređivanje, kako organizovati  dan, kako brzo srediti dokumenta, to je ono što zanima Devicu. Može da skida dosta knjiga sa interneta, voli da čita, ali sve što smatra korisnim. Zdrava hrana, čajevi i koje začine da koristi može naći u svim online portalima. ,,Uradi sam" sekcija na bilo kom sajtu je preporuka za ovaj znak. 

Vaga
Vage istražuju najviše o lepoti, umetnosti, pa i modi. Slušanje muzike, gledanje filmova ili slika na satovima koji su specijalizovani za te stvari su neminovni. Njima je to nasušna potreba. Muzika i lepota moraju stalno da ih okružuju. Recepti za neka zanimljiva jela su isto tako bitni. 
Škorpija
Znam šta ćete sada pomisliti, drage Škorpije, da ću opet spomenuti pornografiju. Ne, niste jedini znak koji istražuje sajtove vezane za tu oblast, ali prednjačite u tome. Istražuju se teme o zdravlju, psihologiji, paranormalnim aktivnostima i alternativnoj medicini.  

Strelac
Strelčeve sve zanima. Ne postoji oblast koja im nije zanimljiva. No, prvenstveno su tu zabavni sajtovi, slušanje muzike, kao i sajtovi o putovanjima, istraživanjima, ali i vesti. Vole da čitaju sajtove koji nisu na maternjem jeziku, pa veći deo vremena provode na stranim sajtovima. O zakonima, sportu, ali i književnosti ne propuštaju teme. Čitanje knjiga na internetu nije im strano.
Jarac
Jarčevi uglavnom istražuju teme koje su vezane za njihovu profesiju, koja god da je. Vole klasične stvari da čitaju, novine svakodnevno dnevne, a imaju neku  rutinu. Vole praktične sajtove, uradi sam ili nešto što im je potrebno za poboljšanje kvaliteta života, ali ne provode previše vremena na internetu. Obično im služi za kontakt sa dragim ljudima i poslovni mejl.

Vodolija
Vodolije su prosto vezane za internet. Tu se upotpunjavaju sve njihove želje, sve što ima padne na pamet mogu da nađu. Čuju se sa prijateljima, na svim društvenim mrežama su, jednostavno, baš im prija internet. Traže neke nove stvari, kako da se usavrše, kako da nauče nešto novo. Od pretrage računara, tehnike pa do traženja nekih događaja koje bi mogli da posete.

Ribe
Ribe vole da istražuju raznovrsne sajtove. Počev od tumačenja snova, astrologije, paranormalnih aktivnosti, do umetnosti i poezije. Ribe su kao i Strelčevi svaštari, sve ih zanima. Gledanje serija i filmova online im je svojstveno i obavezno. Dosta vremena mogu da provedu na forumima.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta