Srećna Nova godina! Godišnji horoskop za 2018.

Što se tiče ove godine, bilo bi dobro da se fokusirate na planiranje, na organizaciju svog vremena bolje. Ako ne budete odgovorni, nagrade neće stići. Možete biti najbolji u svom poslu, ali to Vam neće biti od pomoći. Ovo je godina investicija, stabilnosti i težnje ka miru  i zadovoljstvu.

Tokom januara će svi biti fokusirani na svoje poslove, dosta će biti brige oko novca, ali će novca i biti. Tokom februara i marta je moguće da će energija biti malo rasuta i da će ljudi više brinuti o svom zadovoljstvu nego o poslu. Tada treba održati fokus, jer će biti dosta problema ako se zapostave obaveze.
 
Od marta meseca pa sve do polovine maja će svako morati više da se trudi, da radi na sebi, da da svom maksimum na poslu. Privatni život će biti zapostavljen, ali treba i tu naći balans. Ne treba donositi odluke na prečac, jer ova godina je godina sporih i dobrih odluka, ne brzih. Potrudite se da se usredsredite na ono što je stvarno bitno. Mars je u Jarcu, ali tu će biti i Saturn.
 
Strasti će biti jake cele godine, ovo je dobra godina i za venčanja, naročito od maja do polovine avgusta. Dobra je godina i za usavršavanje, jer sve što budete radili za sebe, isplatiće se višestruko. Jupiter je u Škorpiji.
 
Ko nije završio svoje obrazovanje, neki započeti kurs, ima priliku da to uradi od druge nedelje marta do druge nedelje jula. Tada je Jupiter retrogradan, pa će naročito biti dobro za Ribe i Strelčeve, kao i sve vodene i zemljane znake.
 
Oni koji se bave umetnošću, hranom, ugostiteljstvom mogu da očekuju veće promene u svom poslu od polovine maja do prve nedelje novembra. Što se pre uklopite to bolje za Vas.Uran je u tom periodu u znaku Bika, pa donosi promene 
 
Što se tiče ljubavi, ova godina je dobra za brakove, samo ne i period od druge nedelje oktobra do polovine novembra. Venera je tada retrogradna, mada nije dobro ni za venčanja kada je Merkur retrogradan.
 
Merkur retrogradni - Svi koji rade treba da obrate pažnju na periode od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8, kao i od 16.11. do 6.12. Tada nije dobar period za nove početke, potpisivanja, otvaranje firme, kupovine kola, telefona, bilo koje tehnike.
 
Ovo će biti godina puna strasti, nervoze, promena, ali oni koji budu uporni, koji budu znali da naprave balans između posla i uživanja, trošenja i zarade, ljubavi i strasti – oni će biti zadovoljni na kraju godine.
 
Srećno!
 
 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta