SRECAN RODJENDAN, OVNOVI.

Ovo je godina koja će biti srećnija nego prethodna. Imaćete više mogućnosti. Moći ćete da se povežete sa drugima, da putujete  i da upoznajete nove ljude. Biće naporno za osobe rođene između 1. i 10. Aprila, jer će se činiti da je sve previše teško, ali od jeseni će pritisak biti manji. Imaćete dosta energije za sve, naročito tokom aprila i maja.

POSAO
Dobro bi bilo da započnete neke nove poslove. Dosta stvari se može promeniti kod Vas. Bićete vredniji i finansije se mogu promeniti jako brzo.
Pokušajte da se fokusirate na ono što je bitno. Od ovog proleća ćete imati neke veće promene, ali biće sve kako ste zamislili. Pazite šta kome pričate, jer ćete u aprilu biti manje diskretni i možete sebi napraviti problem zbog toga što želite da kažete sve što mislite.
Sukob sa autoritetom je moguć. Pazite na rokove. Bićete željni putovanja ove godine, ali ćete dosta i putovati.
Od maja do oktobra je moguća neka saradnja sa osobom sa kojom ste već sarađivali ili ćete se vratiti na neke stare ideje i načine rada, ali će to biti uspešno za Vas.
Cele godine treba uvoditi novine na poslu da biste imali više novca, pa ne štedite na ulaganjima.
Zastoji na poslu mogu biti tokom jula, kao i u novembru.

LJUBAV
Ova godina će biti odlična što se tiče ljubavi. Neće biti nikakvih problema. Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja. Bitno je da ne zapostavljate partnera zbog posla ove godine, naročito ne u aprilu I oktobru, jer će Vam posao biti primaran. Idite na neko putovanje zajedno, prijaće Vam to da biste popravili odnos.
Slobodni, treba da nađete osobu sa kojom imate odličnu komunikaciju. Potrudite se da se usredsredite na zabavne osobe, pune razumevanja. 
Ovo nije godina za vraćanje na stare ljubavi, na nedovršene priče, već je vreme da samo gledate šta je sada dobro za Vas.
Dobri meseci za ljubav su jul i oktobar.

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima tokom cele godine će biti aktuelni.  Nervoza je moguća u julu i novembru. Tokom septembra su mogući problemi sa varenjem. 
Poznati Ovnovi: Van Gog, Leonardo da Vinči, Areta Frenklin, Eton Džon, Marlon Brando, Edi Marfi, Sara Džesika Parker, Hju Hefner..

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta