SRECAN RODJENDAN BIKOVI!!!

Dosta promena Vas očekuje. Postavite ciljeve koji su realni. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Imaćete utisak da sve što zamislite ostvarujete. Sav trud će Vam se isplatiti. Budite vredni i bićete nagrađeni. Uran je u Vašem znaku od ove godine, a biće tu narednih sedam godina, tako da ćete morati da promenite sve što nije dobro. Bitno će biti samo da se nešto dešava! U drugoj polovini godine očekujte više mogućnosti za putovanja.

Posao

Imaćete dosta dobrih prilika za napredak. Bitno je samo da ništa ne započinjete tokom  jula i prve polovine novembra, ai sledeće godine u februaru i martu.Izbegavajte donošenje nekih bitnih odluka što se tiče finansija do juna. Za Vas kreće jedan novi drugačiji period, u kojem ćete morati da promenite dosta stvari vezanih za poslovanje, ali će Vam biti potrebni i novi saradnici.

Moguće su rasprave sa saradnicima na jesen, tokom novembra i decembra. Pazite tada kako se ponašate na radnom mestu. Priliv novca će biti veći, ali samo ako uvedete neke promene. 

Ljubav

Ova godina je jako dobra za ljubav. 

Oni koji su u dugim lošim vezama će sigurno prekinuti taj odnos. Razvodi su očekivani, kao i prekidi dugih veza. 

Oni koji su slobodni, želeće da budu slobodni.

Ipak postoji mogućnost za neku vezu  u maju, a i od oktobra do kraja novembra.

Ne vraćajte se na stare priče od maja do oktobra. Možda nekad izglea  kao da tražite nemoguće, ali ipak bolje je da budete u vezi sa nekim ko Vama odgovara, nego ko je po meri drugih ljudi. Ne mora sve biti odmah idealno. 

Zdravlje

Ove godine ćete imati povećan stres, pa se potrudite da se bavite sportom bar ili provedite neko vreme u prirodi. Tokom novembra i decembra je moguće gojenje. Ne preterujte sa unosom hrane.

Poznati Bikovi su:

Karmen Elektra, Šer, Penelope Kruz, Megan Foks, Džordž Kluni, Džek Nikolson, Bono Voks, Dejvid Bekam..

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta