Srećan rođendan, Vage! Godišnji horoskop!

Sunce je konačno ušlo u znak Vage, pa pogledajte šta Vas čeka u narednih godinu dana.

POSAO

Ova godina će biti sjajna za posao.

Treba da uzmete stvar u svoje ruke i da date svoj maksimum na poslu.

Sa kolegama ćete dobro sarađivati, a moguća su i poslovna putovanja koja će Vam biti korisna.

Mnoga vrata će Vam  biti otvorena, zato se ne libite da probate in eke nove stvari saradnju sa novim ljudima.  Osobe koje nisu iz Vašeg mesta ili države, mogu biti od velike pomoći.

U decembru ove godine i februaru sledeće godine su mogući manje problemi sa novcem, ali to ne treba da Vas demotiviše. Bitno je da ne pravite velike promene na poslu. Priliv novca će biti veći od oktobra ove godine, očekujte dobre aspekte tokom cele godine. Moguć je napredak na poslu i povišica. Imate osećaj da zaslužujete više i potrudićete se da to i dobijete. Sada je vreme da donesete velike odluke.

Podrška drugih ljudi neće izostati, možete čak uzeti i neki kredit za posao. Ono na šta treba da pazite je preterano trošenje novca. Ambicije Vam neće nedostajati do oktobra sledeće godine.

Svako usavršavanje vezano za posao će se isplatiti.

 

LJUBAV

Ova godina je sjajna za brak i vezu.

Ako ste zauzeti, odnos može biti bolji. Drage Vage, ne brinite, sada ćete se uozbiljiti i razmislićete sa kim želite da budete, Ova godina je bitna za emotivnu stabilizicaciju i stvaranje porodice.

Ako ste slobodni, možete upoznati osobu sa kojom možete da ostvariti baš takvu vezu.

Posle nekoliko godina nestabilnosti konačno od marta 2018. godine ćete moći da osetite davno zaboravljenu stabilnost u vezama. Nije bilo lako, ali sada možete lakše da budete u dobrom odnosu, bez trzavica. Većina Vaga je uživala u protekloj godini punoj svadbi i sazrevanja odnosa sa partnerom, ali sada je vreme da se ide dalje, da se planira stabilnija budućnost.

Partnera u prvoj polovini godine možete upoznati preko posla i na putovanju, a u drugoj polovini godine preko prijatelja i na mestima vezanim za zabavu.

ZDRAVLJE

Ovo je godina u kojoj ćete se osećati odlično, samo ne preterujete sa ishranom, možete se ugojiti. Loše raspoloženje ne lečite hranom, nego budite aktivniji, bavite se sportom ili nađite sebi neki hobi.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Za sve info oko analiza ili časova, saradnje, možete mi se obratiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta