Srećan rođendan, Vage!

Vrline: Smirenost, tolerantnost, sklonost kompromisima

Mane: Neodlučnost, sporost, neozbiljnost

Boja: Siva

Moto:Ja odmeravam

Organi: Koža, bubrezi

Najbolje se slaže sa: Vodolijom, Blizancima i Strelcem

Najgore se slaže sa: Ovnom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Umetnik, trgovac, dekorater, ugostitelj, advokat, sudski tumač, matičar.

Vaga, kao jedini predmet u Zodijaku, meri sve što može, ali im je najbitniji balans, sklad, mir u kući. Ne pokušavajte da naterate Vagu da brzo kaže svoje mišljenje, naročito ako zna da se neće slagati sa vašim. Vaga ne voli svađe i rasprave. Loše mišljenje o drugima će zadržati za sebe, osim ako je neko ne isprovocira. 

Za Vagu su poslovi koji traže strpljenje, pregovaranje, ali i smisao za umetnost. Dobri su radnici, poslušni, odgovorni i vredni. Takvi su šefovi, a isto traže i od podređenih. Potrudite se da sve što radite obavljate sa stilom i šef Vaga će vas nagraditi. 

Vole da budu u vezi, ne podnose samoću, ali se ne upuštaju lako u nove odnose. Mnogo biraju, a estetski faktor je često presudan. Ne voli rasprave u vezi, smatra da se sa pravom osobom sve može lako rešiti. Koga god Vaga da odabere, uživaće jer je ovo jedan od najromantičnijih znakova. Vaga voli da u seksu sve bude polako, jednostavno i lepo. Ljubav je njihov afrodizijak.

Ova godina će biti veoma zanimljiva i pozitivna. S jedne strane ćete biti skloni uživanju, a s druge strane moraćete da se uozbiljite što se tiče porodice, nekretnina, preseljenja ili sređivanja doma. Ovo je vreme za prekretnicu. Ono što je dobro je to što ćete biti zadovoljni u svakom pogledu, naročito od novembra meseca. Bićete željni novih avantura, putovanja i  novih ljubavi. Svakako, sve što želite, ove godine možete i da očekujete.

POSAO
Karijera će biti uspešna. Bićete prezadovoljni. Nema razloga za brigu Vašeg mesta mogu biti od pomoći. Od novembra neke poslovne priste u prethodnom periodu mogli da akumulirate novac, kao i da imate nove kontakte. Sada iskoristite sve što ste radili u svoju koristi. Drugi ljudi koji nisu iz Vašeg mesta mogu biti od pomoći. Ako Vam se bude pružila prilika od ove godine do kraja sledeće za usavršavanje, pokušajte da je iskoristite. Sada je pravo vreme za to. Moguća je pomalo nestabilna finansijska situacija, ali imajte u vidu da ne treba da trošite previše novca na stvari koje nisu previše bitne. Morate biti racionalniji.

LJUBAV
Do  16. 11. trebalo bi da pričate o problemima koje imate. Ne prećutkujte ništa. Budite otvoreni prema partneru jer ćete jedino tako održati stabilan odnos. Povećana nesigurnost je moguća od novembra pa sve do marta meseca, kada treba pripaziti na ishitrene reakcije. Mogući su i raskidi i razvodi. Imajte strpljenja za osobu koju volite. Slobodni, novembar, januar i februar su odlični meseci za ljubav, a isto tako i april mesec. Skloni ste zaljubljivanju, ali ćete porazmisliti da li želite neku ozbiljnu vezu.

Do 16. 11. preko prijatelja, na nekim mestima za zabavu ili preko interneta možete upoznati neku zanimljivu osobu. 

ZDRAVLJE

Moguće je gojenje ove godine, pa povedite računa o ishrani. Stres može uticati dosta na zdravlje, pa izbegavajte svaku stresnu situaciju koju možete. Moguć je pad imuniteta. Problem sa urinarnim traktom je moguć od septembra do januara sledeće godine. Brinite više o sebi.

Poznate Vage su:

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns, Vladimir Putin, Milena Dravić, Nemanja Vidić, Monika Beluči, Nataša Bekvalac, Lepa Brena, Ivan Ivanović, Dragan Bjelogrlić Ivana Zarić, Marko Jarić, Ana Mihajlovski, Kim Kardašijan, Gvinet Paltrou, Gven Stefani, Hju Džekmen, Met Dejmon, Vil Smit...

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, a možete poslati poruku svakog dana.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta