Drage Škorpije,

Srećni vam rođendani!

Odlična je godina za putovanja, usavršavanje, ali i poboljšaće se komunikacija sa drugima. Iskoristite je za kurs engleskog jezika ili možda španskog, završetak fakulteta ili upisivanje istog ili sklopite nova prijateljstva.

POSAO
Ako se bavite turizmom ili putujete zbog posla, to je isto dobro i profitabilno za ovaj period.
Tokom novembra i decembra ćete imati više energije. Najbolje je da ostanete pri svom stavu, ali da budete vredni. U januaru i februaru, kao i od jula do kraja godine su mogući problemi na poslu. Naročito je to tako ako sarađujete sa nekom muškom osobom. Ako postoji mogućnost usavršavanja to bi bilo dobro da odradite ove godine, dok su svi aspekti odlični. 

LJUBAV
Prošle godine ste imali razne turbulencije. Nije Vam bilo lako zbog velikih problema. Raskidi, razvodi, prekidi odnosa... dosta nesuglasica. Isti događaji Vas očekuju i ove godine, ali ćete bar moći da bolje komunicirate. Od aprila do juna imate šansu za neku novu vezu, kao i u drugoj polovini godine, sve do decembra. Jedino što je bitno je da treba da imate strpljenja za sve.
Ne brzajte sa odlukama ako ste u dugoj vezi ili braku.

ZDRAVLJE
U drugoj polovini godine su mogući problemi sa zdravljem. Moguća glavobolja, ali i problemi sa pritiskom. Bavite se sportom.
Poznate Škorpije:
Vuk Karadžić, Bora Đorđević, Ana Ivanović, Ljubiša Samardžić, Miloš Crnjanski, Džulija Roberts..

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Dodaj komentar