Srećan rođendan, Škorpije!

Drage Škorpije,

S obzirom na to da je Jupiter bio u Vašem znaku tokom cele godine, imali ste dobru godinu. Ipak, sada menja mesto i u drugoj nedelji novembra prelazi u Strelca. To je dobro za Vas jer Saturn pravi lepe aspekte pa će podržati stabilizaciju i ove godine. Bićete sigurniji u sebe i srećniji, sve će ići u Vašu korist. Bićete malo pod stresom, ali ne dozvolite sebi da pravite velike promene u periodima kad se ne osećate dobro. Do decembra ćete biti nervozni zbog porodice illi nekih privatnih problema, ali posle će se sve to rešiti.

Posao

Uvođenje nekih novina u poslovanje, ako je moguće, je dobro. Bitno je da uradite sve što možete da Vama bude ugodnije na poslu i da budete efikasniji.

Problemi sa novcem su sada prošlost.  Ova godina je idealna godina  za napredak. Ako želite da idete u inostranstvo, ne propuštajte priliku za to. Saradnja sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta ili države je preporučljiva. 

Možda ćete imati veću potrebu da učite nešto novo ili da podučavate druge. Bitno je samo da ne trošite previše novca, iako ćete odlično zarađivati.

Ljubav

Nijedna godina neće biti kao ova. Sada želite neke nove stvari u vezi, želite da Vam ne bude dosadno. Prijateljski pristup partneru ili potencijalnom partneru tokom godine će biti pun pogodak. Sada nema statičnosti, već je tu samo zabava. 

Do polovine novembra je moguće vraćanje na stare 'priče', a sve do prve nedelje januara su sjajni aspekti za uživanje u ljubavi. Ipak, moguće su avanture u drugoj polovini novembra ili početak neke tajne veze. 

Od marta meseca će biti naglašenije promene, pa ako je sve u redu, nećete osetiti ove aspekte, a ako nije, onda može doći do prekida odnosa. Mogući problemi u komunikaciji će biti aktuelni od 16.11. do 7.12, kao i tokom marta 2019. Oni koji su u 'klimavim' vezama ili brakovima treba da se potrude da očuvaju svom mir.

Zdravlje

Ove godine ćete se osećati odlično. Bićete zadovoljni sobom. Ako ste među  Škorpijama koje žele da smršaju, sada imate šansu. Izbegavajte nepotrebne stresove, nego ugađajte sebi više. Bavite se sportom ove godine, to je bitno za Vaše zdravlje.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta