Srećan rođendan, Ribe! Godišnji horoskop za Ribe.

Drage Ribe, srećan rođendan!

 

S obzirom na to da je Jupiter, kao vaš vladar u znaku Jarca, to znači da će ove godine biti manje euforije, ali ćete se više oslanjati na sebe, na svoje mogućnosti, a nećete toliko da 'verujete' u svoje snove. Bićete praktičniji, odgovorniji i vredniji. Vratiće Vam ljudi veru u bolje sutra i moći ćete sigurno da ostvarite neke ideje koje odavno želite da pretočite u delo.

POSAO
Što se tiče posla, ako sarađujete sa nekim osobama iz inostranstva, ako putujete zbog posla, ovo je mnogo bolja godina. Ići će stvari sporije nego inače, ali će bar sve biti kako treba i manje ćete morati da brinete. Nemojte previše da verujete drugima. Od decembra možete da očekujete manju zainteresovanost za posao, kao i sledeće godine do februara. Nećete imati toliko elana i više ćete morati da se oslanjate na druge.

Ako radite preko interneta, lakše ćete doći do novca i posla od aprila meseca. Odlična je godina za usavršavanje. Možete da upišete neki kurs engleskog jezika. Naporan period je od maja do kraja juna. Pripazite na troškove od avgusta do kraja godine. Moguć stres zbog novca. Ne ulazite u rasprave sa kolegama.

LJUBAV

Tokom cele godine ćete biti emotivni i skloni zaljubljivanju. Ipak, želećete stabilnost. Ako putujete, onda se možete zaljubiti na putovanju. Ako ne putujete, preko prijatelja je moguće zanimljivo poznanstvo.

Zauzeti, neke planove koje odavno imate sa partnerom ove godine morate da rešite. Ne zapostavljajte volju osobu zbog posla jer posle nećete moći da ispravite tu grešku.

Tokom februara, marta, juna, jula i oktobra ne treba da ulazite u vezu.

ZDRAVLJE
Imaćete višak energije od maja do kraja juna. Pripazite na ishranu i zdravije se hranite u drugoj polovini godine. Moguć problem sa varenjem. Bavite se sportom, da biste lakše obavljali obaveze i da ne biste bili pod stresom.

 

Poznate Ribe su:

Miroslav Mika Antić. Stepa Stepanović, Aleksandar Fleming, Šeron Stoun, Sindi Kraford. Stiv Džobs, Eva Longorija, Elizabet Tejlor, Erika Badu, Rob Lou, Adam Levin, Džesika Bil..

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta