Srećan rođendan, Lavovi!

Ova godina će Vam biti prilično lakša od prethodnih. Imate želju da se ostvarite poslovno, pa ćete tu usmeriti svoje vreme i energiju. S druge strane. od novembra meseca, pa cele sledeće godine će Vašim životom vladati kreativnost, bićete okrenuti kao vezama, ljubavi, deci.

POSAO

Sada ćete morati da se uozbiljite što se tiče posla, ali to neće biti tako strašno. Potrudićete se da date svoj maksimum, a izazovan period, koji može biti stresan Porodica će Vam biti velika podrška. Potrebno je da promenite svoje navike, da postanete odgovorniji i da počnete da razmišljate na duže staze. Jupiter će biti od pomoći tokom cele godine, ali morate da se dobro organizujete. Vi uvek želite da se zabavite i obaveze Vas opterećuju, pa bi bilo dobro da nađete motivaciju za napredak. Od decembra je tek dobar period za saradnju sa drugima, a do tada šta možete odradite sami.

Do kraja avgusta su mogući manji novčani problemi, a isto tako i tokom celog decembra. Tada budite odgovorniji što se tiče trošenja novca. Mart mesec nije baš idealan za neke nove poslove, držite se ustaljenih pravila.

Budite strogi i zahtevni prema sebi i prema drugima, to je recept za uspeh ove godine.

Imaćete podršku od nadređenog, ali i drugi će više ceniti sav trud koji ulažete. Radite sve na vreme, budite odgovorni i nećte imati nikakvih problema.

Bolje će Vam ići saradnja sa mlađim ženskim osobama, ali ćete imati podršku drugih, starijih kolega, samo ako ne unosite previše inovacija.

LJUBAV

Dragi Lavovi, ove godine ćete biti skloni zaljubljivanju više nego ikad. Naročito se odnosi na period od novembra meseca. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu na poslu, da stvorite neku ozbiljnu vezu, ali i da se vrati neka osoba iz prošlosti.

Pažljivo birajte sa kim ćete biti, jer su velike šanse da počnete jako brzo da živite sa nekim sa kim budete kraće u vezi.

Zauzeti, trebalo bi da se potrudite da održite stabilnost veze, jer su moguće rasprave sve do novembra, zbog odstustva pažnje u vezi.

Nervoza u vezi/braku je moguća do 16. 11. Budite prvo prijatelj, pa partner, tako ćete imati više razumevanja za partnera. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u izbor ili postojeći odnos. Od novembra je moguće neko novo poznanstvo sa osobom koja nije iz Vašeg mesta ili zemlje, a ako je već budete znali, onda će veza tada procvetati. Idite na putovanja sa partnerom i naredna godina će Vam biti zabavna i dobra. Ne vraćajte se partneru sa kojim ste već bili, ovog leta to izbegnite, pa će sve biti u redu.

ZDRAVLJE

Bitno je se bavite sportom, pa uposlite svoje telo da ne biste bili pod stresom.

Do polovine novembra je moguć povišen stres u životu, koji može uticati na Vaše zdravlje.

Nađite neki svoj način da se opustite, relaksirate. Makar šetajte više. Mogući su problemi sa cirkulacijom i nervozom, a kod ženskih Lavova sa viškom kilograma, ako se ne pokrenu sada kada treba.

Poznati Lavovi su: Dženifer Lopez, Madona, Kim Katral, Šarliz Teron, Kevin Spejsi, Arnold Svarceneger, Antonio Banderas, Šon Pen, Fidel Kastro, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Čarls Bukovski, Milan Gutović, Sloboda Mićalović, Jelena Karleuša, Aleksandar Đorđević.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove. 

 
 
 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta