Srećan rođendan, Device

Ova godina će biti malo lakša, jer će Vaš vladar Merkur još jednom  retrogradan do kraja godine, prve tri nedelje novembra. Sledeće godine će biti naporno od polovine februara do polovine marta, od polovine juna do polovine jula, kao i od polovine oktobra do 2. novembra. 

 
 Tada će Vam možda sve biti konfuzno, ali ipak ćete se osećati bolje kad sve prođe.

Saturn Vam neće više praviti problem i nećete biti blokirani na nekim poljima, lakše ćete krenuti u neke nove podvige za posao i ljubav. Ovo će biti aktuelno od poslednje nedelje septembra.

POSAO
 Imaćete manje probleme u oktobru i novembru ove godine, što se tiče novca, a sledeće godine od juna, morate da pripazite na troškove.

Neka muška osoba Vas može iznervirati na poslu. Ne opterećujte se previše obavezama. Radite samo ono što je prioritet. Nije vreme za preforsiranje sa poslom ove jeseni. Bitno je da ćete biti kreativni, otvoreni za neke nove aktivnosti. 

Imaćete više energije i elana u februaru mesecu.
Ukoliko se bavite kreativnim poslom, sledeća cela godina je idealna za to.
Mogući su manji problemi sa saradnicima tokom aprila i u prvoj polovini maja meseca.

LJUBAV
Nije ovo godina za pravljenje kompromisa, jer to možda neće biti baš toliko dobro za Vas. Ne opterećujte se previše planiranjem nego uživajte. 

Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu, naročito od decembra ove godine. Budite otvoreni za nova poznanstva. Uozbiljićete se tokom sledeće godine. Oni koji su zauzeti, mogu imati probleme tokom aprila i maja sledeće godine, a ostali meseci su mirni.
ZDRAVLJE
Bitno je da se bavite sportom ove godine i da povedete računa o ishrani zbog zdravlja. Budite umereni.

Poznate Device su:
Kijanu Rivs, Bijonse, Greta Garbo, Klaudija Šifer, Sofija Loren, Ingrid Bergman, Blejk Lajvli, Lav Tolstoj, Johan Volfgang Gete, Majkl Džekson, Majka Tereza, Agata Kristi, Dejvid Koperfild, Kameron Dijaz, Hju Grant, Sonja Savić,Nikola Kojo, Mira Adanja - Polak, Nikola Grbić..
 
Uz horoskop pogledajte sajt o kafi ili posetite stranicu Kafedžika.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta