Srećan rođendan, Device!

Dosta zanimljivih događaja Vas očekuje ove godine. Bićete prilično aktivni. Merkur će, kao i obično biti više puta  retrogradan, pa će Vas malo usporiti, jer je on Vaš vladar. Opustićete se jer Jupiter i dalje pravi sekstil sa Vašim Suncem i biće Vam malo lakše. Konačno će se svaki trud isplatiti. Imaćete previše obaveza, ali uz pravu organizaciju ništa neće biti toliko teško. Držite se svojih ciljeva, ma koliko teško bilo da se fokusirate. Ne smete biti impulsivni ove godine, nego promišljeni. To je jedini način da budete na dobitku na kraju godine. Od novembra meseca ćete se više posvetiti privatno životu, porodici, deci, sređivanju stambenog pitanja i tako će biti cele sledeće godine. 

POSAO
Tokom godine će sve biti kako treba što se tiče novca. Imaćete samo manji zastoj, ali ako previše trošite od 6. 10. do 18. 11. pa pazite šta tada kupujete. Budite racionalni.
Prijatelji i rodbina mogu biti od pomoći da lakše dođete do novca.
Ako radite preko interneta, takođe će biti bolja situacija. Dajte svoj maksimum, ne opuštajte se. Od 16. 11. do 6. 12. će biti lošiji period za posao, manje stagnacije su moguće.
Bitno je da budete posvećeni saradnji sa kolegama. Moguć je dobar dogovor sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta ili države.
Ako se bavite turizmom ili zabavom, umetnošću – ova godina će biti jako dobra za Vas. Moguće je čak i preseljenje zbog posla.
Posvetite se timskom radu što više.
Mnogo ćete manje imati problema od novembra meseca, kada će svaka saradnja biti uspešnija, a i svaki dogovor, sa manjim zastojima. Sledeće godine nije dobar period od 16.3. do 26.3, od 9.7. do 30.7. i od 1.11. do 18.11. To su period u kojima ne treba ništa započinjati.
LJUBAV
Ako ste u vezi, neki planovi koje imati sa partnerom će morati da se odlože zbog obaveza ili novca. Do septembra ne treba ništa započinjati. Bitno je da imate strpljenja.
Bitno je da poradite na komunikaciji sa partnerom, ako ste zauzeti, da više putujete, da ne ostavljate ništa nejasno.
Strasti će biti jako bitne, pa ako ne funkcionišete dobro zajedno, onda može doći do većih problema, možda čak i do raskida.
Ako ste slobodni, imajte u vidu da se može vratiti neka osoba iz prošlosti, ali da to možda nije dobro za Vas. Svakako, postavite neke uslove i ultimatum.
Poštujte sebe, ne pristajte na nešto što Vam ne odgovara.
Na putovanju ili preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Budite otvoreni za nova poznanstva. Ove godine će Vam čak odgovarati i neka avantura, samo Vam je bitno da Vas niko ne opterećuje. Mnogo će biti bolji aspekti od 8. novembra, jer ćete moći da birate više i da upoznajete neke nove ljude, koji su pozitivni i otvorenog uma.

ZDRAVLJE
Bićete prilično napeti do polovine novembra. Tada bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Nađite više vremena za relaksaciju i odmor.
Nećete imati dovoljno energije za sve što treba da uradite, pa je potrebno da se bolje organizujete da ne biste bili pod stresom.

Poznati rođeni u znaku Device su:Bijonse, Majkl Džekson, Pol Voker, Kijanu Rivs, Selma Hajek, Majka Tereza, Tim Barton, Kameron Dijaz, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović. Šon Koneri, Tomi Li Džouns, Sofija Loren, Adam Sandler, Ejmi Vajnhaus, Kobi Brajant, Ričard Gir, Gaj Riči...

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta