Srećan rođendan, Blizanci!

Ove godine se možete radovati dobrim aspektima. Sve će Vam ići od ruke. Mnogo ste se namučili u proteklim godinama, dok je Saturn bio u Strelcu. Vreme je da se sav Vaš trud isplati. Od decembra se sigurno osećate mnogo bolje. Manje ćete brinuti, a bićete aktivniji i lakše ćete donositi odluke vezane za promene u životu. Želećete više slobode i zabave, naročito od novembra meseca. Putovanja su preporuka za Vas tokom godine.

POSAO
Ove godine ćete imati višak energije i dosta stvari će Vam ići na ruku. Iskoristite sve dobre prilike da napredujete. Budite srećni jer nećete imati toliko prepreka kao do sada.  Kreće novi period za Vas, novi životni ciklus. 

Sada ćete se prilično uozbiljiti što se tiče posla. Jupiter i Saturn će podržati svaku saradnju, naročito nešto što ste već želeli, na čemu već radite. Ako dugo radite, a očekujete stabilizaciju, sada je  najbolje vreme za to Ako želite da menjate posao, uradite to do kraja oktobra meseca. Promene nisu dobre od onovembra do kraja godine. Moguća je nervoza u decembru 2018. i februaru mesecu 2019.

Nećete se baš idealno slagati sa kolegama, naročito tokom prve polovine godine. Ono što je još bitno je da treba da nađete kompromis, pa iako Vam se neki saradnik ne dopada, možda može biti od pomoći.

Bolja je saradnja sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta ili se bavite turizmom i ugostiteljstvom, imajte u vidu da će sve to ići mnogo lakše. 

Imate dosta želja, a ono što je bitno je da ne uzimate kredit ove godine. Ako sada malo manje trošite, ako štedite, onda ćete sigurno biti zadovoljni kako će i naredna godina izgledati što se tiče finansija. 

LJUBAV

Ova godina je jako dobra za ljubav, ali naročito kraj godine. Cele godine ćete se  brinuti da li će Vas dovoljno voleti i da li će se potruditi oko Vas, ako Vi date svoj maksimum.

Strah od vezivanja  je prisutan. Strasti su jake. Dosta Vas ometaju obaveze na poslu, pa ne možete da izdvojite previše vremena za ljubav.

Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, putujte što više sa partnerom. Sve probleme koje ste imali u protekle dve i po godine, bilo da ste u vezi ili ne, sada više nećete imati. Konačno ćete moći da se otvorite i da volite nekog.

Ne ulazite u neke avanture jer Vam to neće doneti nikakvu sreću. Do 11. 7. slobodni Blizanci se mogu ponovo spojiti sa osobom sa kojom su bili u vezi, ali je pitanje koliko to može biti stabilno. Od novembra ćete biti zadovoljni u vezi, a tako će biti cele godine.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati, sem što ćete povremeno biti napeti i nervozni. Ovo će biti  naglašeno u drugoj polovini decembra, februaru i aprilu mesecu sledeće godine.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com. Pošaljite poruku u inboks stranice, a možete  i poslati poruku preko viber broja +381 64 413 88 49.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta