Škorpije, srećan rođendan!

Ova godina će biti sjajna na emotivnom i poslovnom planu. Saturn izlazi iz polja novca u poslednjoj nedelji 2017. Jupiter će biti u znaku Škorpije cele godine, počevši od 10. oktobra ove godine i tokom cele sledeće godine. Sada je vreme da ugrabite prave prilike da biste bili srećni i zadovoljni. Zvezde rade za vas!

POSAO

Ove godine ćete svoje obaveze shvatati ozbiljnije. Ne zapostavljajte svoje ciljeve, nego budite vredni i odgovorni i rezultati Vašeg rada će biti primetni.

Najbitnije je da ne uzimate kredit i to važi sve do kraja 2017. godine. Već od januara možete kako želite. Neće više biti teško što se tiče novca. Dugo je trajao taj naporan period. Više posla i novca ćete imati ove godine, ali ćete možda i više putovati zbog posla.

Jako dobra i uspešna godina Vas čeka, ali samo budite strpljivi.

LJUBAV

Tokom ove godine ćete više želeti slobodu nego sve drugo. Ako niste u vezi, možete biti u vezi sa nekim ko Vas čini srećnom osobom, rasterećenom, ali seks će Vam biti na prvom mestu. Od polovine novembra kreće sjajan period i trajaće sve do kraja godine, pa je dobar period sledeće godine tokom marta i aprila, kao i tokom maja. Zauzeti, idite na neko putovanje sa partnerom. Bitno je da ne upadnete u kolotečinu

ZDRAVLJE

Bavite se nekom aktivnošću. Moguće je gojenje, pa pripazite na ishranu. Hedonizam treba biti umeren. Moguće su alergije i problemi sa urinarnim traktom.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu pošaljite mejl na vilimonović.jovana@gmail.com.

Utiske klijenata možete videti klikom na link.
.

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta