Škorpija - Godišnji horoskop za 2018.

Drage Škorpije,

Ova godina će biti sjajna za Vas! Konačno ćete se osećati dobro u svojoj koži. Mnogo ste se namučili u proteklom periodu. S obzirom na to da će Jupiter biti u Vašem znaku tokom cele godine, imate mnogo čemu da se radujete.  Saturn pravi lepe aspekte na Vaš znak, pa će podržati stabilizaciju u svakom pogledu. Bićete sigurniji u sebe i srećniji, sve će ići u Vašu korist. Uz manje periode nervoze i stresa, izguraćete godinu lakše nego sve do sada. Iskoristite je za putovanja, usavršavanje, uživanje. Ne morate uvek biti previše aktivni. 
Posao
Od 18.3. do 16.11. ćete morati da date svoj maksimum na poslu. Sve će zavisiti od Vas. Neke muške osobe Vas mogu nervirati na poslu, ali je bitno da ne gubite energiju na druge ljude. Gledajte da odradite Vaš deo posla. Ako ste privatnik, ovo može dosta uticati na Vas, jer ćete imati potrebu za promenom, za uvođenjem novina u poslovanje. Popričajte sa prijateljima šta bi trebalo da radite, ali neko unapređenje, koje nije za stalni ili na duže staze bi bilo dobro. Akcije i popusti, kao i uvođenje nekih novih tehnologija u poslovanje, ako je moguće, je preporuka. Bitno je da uradite sve što možete da Vama bude ugodnije na poslu i da budete efikasniji. Nećete više imati toliko problema sa novcem kao do sada. Držite se svojih ciljeva i budite optimistični. Ova godina je dobra za napredak, ali sve zavisi od Vašeg stava, da ste vredni, to već znamo. Ako budete imali priliku da sarađujete sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta ili države, ne oklevajte. To je dobra odluka. Sve ćete postići na vreme, bićete pozitivni i daćete svoj maksimum ove godine. Odredite svoje ciljeve za ovu godinu i držite se istih. Mogući su povećani troškovi od maja do novembra, ali to će možda biti neka investicija u posao ili kuću. 
Ljubav
Nemojte biti prezahtevni prema partneru. Bolje bi bilo da više putujete, da planirate i da se zajedno opustite. ne pravite pritisak jedno drugom. Nervoza će kulminirati od maja do novembra, ali 'spustite loptu' ako želite da ostanete u vezi. Sve zavisi od Vas.  Nije dobar period od druge nedelje oktobra do kraja druge nedelje novembra, tako da se ne vraćajte na stare priče i probleme. Treba da uvidite svoju sreću, a ne stalno da tražite manu svakom ko je sa Vama. Ako ste slobodni, možete biti sa nekom osobom iz inostranstva. Svako ko je zabavan, zanimljiv i strastven, pored kga se osećate opušteno, je dobra opcija za Vas.  Ova godina je dobra za brak i za one koji jesu u vezi i za one koji će tek biti.  Bitno je da ne budete impulstivni, nego strpljivi, pa će sve doći na svoje mesto. 

Zdravlje
Ove godine ćete biti nervozniji nego inače, ali samo u periodu od maja do novembra. Bavite se sportom. Ne prejedajte se. Nezadovoljstvo izgledom će rezultirati problemima, bićete nervozni. Mogući su problemi sa varenjem. Morate se posvetiti zdravijem načinu života.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta