Sa ova 4 znaka nije lako biti u vezi

Neki znaci su posvećeni partneri, a drugi su za izbegavanje. Neko zna šta je prava veza, ljubav i pažnja koju treba da poklanja partneru. Neko misli da je uvek u pravu i da sve radi najbolje što može, a opet, postoje osobe koje to i ne zanima. Bitna im je njihova sreća, pa ako oni nisu srećni nema ništa od veze. U nastavku se bavimo znacima koji ne ostaju u vezi po svaku cenu i sa njima nije lako.
Lav
Privlačnost Lava leži u njegovoj samouverenosti i što je spreman da ujedini više grupa ljudi u svakoj prilici.
Lav je ponekad dramatičan, uglavnom kreativan i veoma društven. Svi ovi elementi ga čine veoma neodoljivim. On je vatreni znak koji voli život, zna kako da se dobro zabavi. Ima specifičnu snagu, ali nije sklon kompromisima. Dobar je za prijatelje, ali nije za veze jer uvek sebe stavi na prvo mesto. Uvek je problem sa njim ego  Nekad je veoma arogantan, nefleksibilan jer misli da će svi njemu sve oprostiti i preći preko svega.
Škorpija
Ovaj znak nije baš idelan za vezu jer je prilično strastven i to mu je na prvom mestu. Ako seks nije dobar, ako nema ni malo ljubomore, ni malo rasprava, onda nešto nije u redu. Prosto, da bi neko bio sa Škorpijom, to mora da bude stalno strastveno i zanimljivo, da bi joj držao taj partner pažnju. Ona uvek privlači pažnju i nikad nije do nje. Svi problemi dolaze sa drugih strana i sa njom je veoma teško dogovoriti se.
Strelac
Ovaj neuhvatljivi vatreni znak je nemoguće obuzdati. Bilo da je žena ili muškarac on prosto ne zna šta je to odnos, saradnja i veza. Uvek se trudi da da sve od sebe, ali kako on misli da treba. Ne obraća pažnju na nečija osećanja, nego misli ako je sve on uradio dobro i ako je on srećan onda su svi srećni. Tako da ako ide na putovanje sa prijateljima, a partner negoduje, verovatno se neće odreći putovanja, jer ne podnosi bilo kakve zabrane i ograničenja.
Vodolija
Ovaj znak se ne da. Uvek može biti hladniji od drugih. Ne pokazuje svoja osećanja jasno. Uvek bira dela pre nego reči i nije to lako za druge. Ipak, Vodolija misli da je sve u redu jer je sve organizovano, ona je tu i tu nema nejasnoća. Nekad planira previše, nekad ne planira ništa, pa ide iz krajnosti u krajnost. Brzo menja odluke, pa nikad niste načisto da li želi da bude sa Vama ili joj je samo tako prijatno, pa ne želi da menja nešto. Brzo ulazi u veze, ali isto tako ih brzo završava.
Budite na oprezu sa ovim znacima, jer sa njima se nikad ne zna na čemu ste.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta