S kim izaći..

Proverite da li ste među znacima koji su najbolje društvo za izlazak..

Ovan

Ovaj horoskopski znak je uvek raspoložen za zabavu i provod. Ima najviše energije i ne propušta ništa: otvaranje novih kafića, premijere filmova, degustacije novih jela... Voli da bude viđen, da upoznaje nove ljude. Ne podnosi dosadu. Sa njim ćete u svakom kafiću dobiti sto, jer će biti uporan, a u svakom klubu ili kafani ćete naći mesto. Voli da naručuje pesme i to uvek prvi počne da radi. Bitno je samo da je zabavno - to je moto Ovna.

Lav

Sa Lavom ćete uvek biti u centru pažnje. Ne može da podnese da se ne ”šepuri”. Uvek dobija najbolji sto u kafani ili kafiću, a voli da ide tamo gde ga svi znaju na "njegova" mesta. Sa Lovovima je super provod garantovan zato ih obavezno pozovite kada Vam se izlazi. Mada, Lav bira društvo i ne izlazi sa svakim pa će Vas možda i odbiti, budite spremni na to.

Strelac

Ako ste izašli u društvu Strelca, budite sigurni da nećet uavršiti samo na jednom mestu. Oni za jedno veče obiđu ceo grad! Potrudite se da se prilagodite Strelcu jer je njemu teško da ostane u jednom kafiću ili klubu. Dok je zabavno zabavno je, čim dosadi, mora da promeni. Voli da upoznaje nove ljude, ali da izlazak pretvori u avanturu koja se završava tek kada svane. Nije lako pratiti njihov ritam.

Vodolija

Vodolija voli veliko društvo, više nego provod sa voljenom osobom. Voli da može da bira, da joj niko ne naređuje, da sama odresi koliko će piti, u koje sve klubove će otići. Nikakva ograničenja ne dolaze u obzir. Desi se da sa jednom osobom krene u provod, ali da usput "pokupi" i neke druge, i da na kraju završi s sasvim drugom ekipom. Tako im je zabavnije. Imajte u vidu da ćete Vodoliju teško naterati da ide negde gde joj se ne ide. Nekad može i nekoliko dana zaredom da izlazi sa različitim prijatelja,jer joj je tako zabavno. Bitno je da se nešto dešava.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta