Ribe - Godišnji horoskop za 2018.

Ove godine ćete ući u jednu novu fazu života. Imaćete s jedne strane podršku od drugh, a opet, sa druge strane, sreću. To je sjajno. Dosta ste se namučili u prethodnom periodu. Ništa nije išlo lako, kako ste već zamislili, nego se sve razvlačilo, sve je bilo jako teško. Sada to neće biti slučaj. Ako ste imali probleme sa novcem, lakše ćete doći do njega. Ako ste imali probleme sa odlaskom na putovanje, lakše ćete ići bilo gde. Konačno nećete imati pritisak i zastoj.

Desiće se promene koje  želite dugo i sve na čemu radite će početi ove godine da se ostvaruje iliti stabilizuje. Bitnoje da se fokusirate na ono što hoćete i biće lako.
Posao
Što se tiče posla, ako sarađujete sa nekim osobama iz inostranstva, ako putujete zbog posla, biće bolja godina. Mogući su manji problemi od 27.1. do 18.3. Nemojte previše verovati drugim ljudima. Potrudite se da sve što radite držite za sebe i da planove ne otkrivate svima. Prijatelji ili saradnici ove godine nisu od pomoći. Sve što možete uradite sami. Kreativnost će se ceniti. Imaćete dosta obaveza, morate sve raditi na vreme. Organizujte se bolje. Tek od 17.5. ćete videti rezultate svog rada. Biće ovo uzbudljiva godina, sa dosta uspona i padova, ali ćete se opet vratiti na pravi put. Bitno je da ne pravite nagle promene u karijeri. Takođe, nije dobro da radite više stvari ove godine, nego se fokusirajte samo na jednu oblast. Potrebno je da se uozbiljite i da ne rasipate energiju, vreme i novac na više strana. To Vam nikako neće doneti napredak. Konačno, posle 2 i po godine nećete imati više toliko poteškoća, neće Vas niko usporavati i saplitati, pa ćete moći da završite sve što ste godinama planirali. Verujte više u sebe, imate podršku porodice, pa će sve biti kako treba.
Ljubav
Tokom cele godine ćete biti preosetljivi, skloni zaljubljivanju. Bitno je da ne ulazite u bespotrebne rasprave sa partnerom. Ove godine ćete želeti, ako ste u vezi, da stupite u brak, da zaokružite tu priču. Ne želite više da budete u nekom odnosu bez plana, bez budućnosti. Putujte više sa partnerom.
Slobodni, imaćete dosta susreta u toku godine koji se mogu izroditi u nešto novo. Vagate dosta za i protiv jer ne želite da gubite vreme. Bićete strastveni i romantični tokom cele godine, sve će ići u Vašu korist. Na putovanju možete upoznati neku osobu koja će Vas oduševiti.
Periodi u kojima ne treba ulaziti u brak ili vezu: od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8, pa od 16.11. do 6.12.
Zdravlje
Moguć problem sa cirkulacijom. Bićete nervozni tokom godine, ali bi trebalo da nađete više vremena za odmor.Jačajte imunitet ove godine. Metabolizam se menja, ubrzava se, tako da ćete moći više da jedete, a manje da se gojite, pa su ovo dobre vesti. Pojačana nervoza će biti ot 16.11. do kraja godine. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta