Retrogradni Saturn do 20.9.2019.

Saturn će biti retrogradno sve do 20. septembra 2019. godine. Sve što niste pozavršavali prošle godine, a tiče se ljubavnih i partnerskih odnosa, te obaveza koje morate da odradite uz pomoć drugih ljudi.

Sad ćete sretati ljude koji Vam mogu pomoći, ali moraćete malo da pregovarate. Može se desiti da Vas zovu bivši partneri, tražeći potvrdu kraja ili moguć dogovor. Iako nećete razumeti možda neka dešavanja, biće teško samo ako niste u potpunosti raščistili sa drugim ljudima. Ipak, Venera nije retro pa nije preporuka uopšte da se vraćate starim ljubavima. Jednom polomljeno, uvek zakrpljeno.

Saturn nam daje zrelost u odnosima, tako da bi trebalo da shvatimo konačno šta to hoćemo i da idemo u budućnost bez tereta. Nije dobar period za započinjanje veza, partnerstava i brakova, ali opet, ne mora da bude loše ukoliko je tu ugovor, overa. Mada bih preporučila da se sve to obavlja posle 20. septembra ove godine.

Iskoristite drugu šansu. Za sve. Popravite auto klimu, neku stolicu koja se klima dugo, policu ili telefon. Sada je dobro vreme za sređivanje prošlosti, a ne za pravljenje novih briga i tereta. Ukoliko osećate strah da li ćete ostati sa partnerom, da li ćete sarađivati sa dotičnom osobom, razmislite odakle potiče ta vaša nesigurnost. Sukobi i osporavanja sa svih strana su moguća, naročito od strane saradnika, partnera, ali trebalo bi da istrajete , a ne da se slomite pod pritiskom.

Vreme je da budete staloženi, strpljivi, pa tamo od septembra kada će i aspekti biti lakši, a ne kao sada. Merkur kreće retro i Mars će biti u Lavu, a i Jupiter je retro do polovine avgusta.

Srećno!

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta