Retro Merkur u Lavu od 8.7. do 20.7.

Merkur će biti retrogradan od 8. jula do 20. jula u Lavu, pa nastavlja kretanje kroz Raka, što donosi nejasnoće u razgovorima, lažna obećanja, nerealne planove, ponavljanja postupaka i puteva. Ukoliko putujete, proverite sva dokumenta, a naročito datume na dokumentima.

Nemojte davati više novca nego što treba za neke stvari, proverite, možda na drugom mestu možete naći iste stvari jeftinije. Ne hvalite se previše, a nečije hvaljenje može se protumačiti kao preterano naglašavanje nekih, ne tako dobrih, stvari. Spolja sve može da izgleda lepo, ali da u suštini nije tako.

Možete sada popraviti neku peć za zimu, klimu srediti, raspitati se o prodaji peleta, što ranije to bolje, ali isto važi za bankovne račune. Ne otvarajte ništa novo, ali se bar raspitajte o svemu.

Nemojte misliti samo o novcu.

 Budite praktični.

Spustite se malo na zemlju.

Planirajte.

Zapisujte sve što treba da uradite.

Nije dobar period za započinjanje poslova, pre je za završetak istih. Moguće je storniranje kredita, smanjenje plata, smanjenje troškova i pojačavanje štednje. No, ništa to neće biti tako vidljivo, već će svako to prihvatiti bez neke galame.

Ne verujte svakome ko je slatkorečiv. Ovih dana pozlaćena narukvica izgleda kao zlatna. Izgled vara.

Retrogradni Merkur je kao aplauz.

Ponavlja se, a uglavnom možemo to raditi ili videti da neko drugi radi na javnom mestu, drugačije nema svrhe.

Može to biti kao aplauz pohvale, podrške i izražavanja zadovoljstva zbog nečijeg uspeha, ali može biti i sarkastični aplauz, koji jednostavno samo objavljuje već poznato. Svako ko se bude dičio nečim što je pogrešno, čega nema, biće ismejan. Svako ko je u pravu, biće nagrađen. Održati reputaciju, to je važno.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta