Rakovi, srećan rođendan!

Dragi Rakovi,

Sunce ulazi u Vaš znak na severnoj polulopti 21.6. u 17:54, kada stiže i leto. 

Bićete pozitivniji od 1.jula. Samo je bitno da Mars izađe iz Vašeg znaka. Stabilna će biti situacija u ljubavi, pa nema razloga za brigu. 

POSAO
Mogući su manji problemi i nervoza na poslu od 7. jula do polovine avgusta. Neće Vam sve ići od ruke i tako lako. Ne očekujte pomoć od drugih nego uradite sve što možete sami.

Svakako, potrudite se da se ne nervirate oko posla, nego dajte sve od sebe da uradite sve najbolje što možete. Nemojte trošiti previše novca.

Završite započete projekte, poslove ili neki kurs, ali nije loša godina ni na započinjanje nečeg novog.

Do 11.8. ćete možda imati manje zastoje, ali će posle sve biti mnogo lakše. Od 5.12. ćete moći da imate bolju saradnju sa drugima, naročito ako nisu iz Vašeg mesta.

LJUBAV
Dosta problema možete imati sa partnerom, ako postoje nesuglasice koje niste rešili pre. Ni ova godina nije dobra za vraćanje na stare priče. Naročito se to odnosi na period do 20.9. Idealan period za ljubav kreće od decembra i trajaće tokom cele sledeće godine. 

 

Oni koji su u dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednički život. 

Ova godina nije godina kompromisa. Dobro je samo ono što vodi stabilnom odnosu. Ipak, razmislite da li previše čekate da se stvari promene ili Vam je vreme stvarno potrebno. Sreća nije lepa samo dok se čeka, može i drugačije.

ZDRAVLJE
Ove godine možete biti premoreni od obaveza. Ne opterećujte se poslom previše, da ne biste bili pod stresom. Do septembra je moguć problem sa imunitetom.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta