Pun Mesec u Jarcu (28.6.2018.)

 

Dok je Mesec u znaku Jarca, ili ćete se uhvatiti u koštac sa problemima ili će Vas problemi "pregaziti". Sve ono što ste ostavljali za neki drugi dan će biti problem. Pravila se moraju poštovati. Budite efikasni. Ne uljuljkujte se u "staru slavu".

Nada Vam neće pomoći da se usmerite na uspeh, morate biti od akcije. Imajte na umu da vreme prolazi, uozbiljite se.

Bitno je da sve isplanirate i da postavite prioritete. 

Ponašajte se zrelo, odgovorno, a ne kao da će neko drugi uraditi nešto za Vas. Budite odgovorni prema sebi, poslu, prema ljudima koje volite. 

Uvidećete neke stvari koje niste uvideli do sada. Biće Vam dosta stvari jasnije, bićete realniji. Sva osećanja koja su negativna i pogubna po Vas ostavite u prošlosti. Stvari iz kuće koje su stare i ne dopadaju Vam se možete zameniti baš sada ili ih preraditi, ako ste u mogućnosti.

Mogu se pojaviti neke osobe koje su članovi porodice, sa kojima se niste odavno videli, pa je sada pravo vreme da se ispričate. S druge strane, bivše ljubavi mogu postati ponovo aktuelne, ali je pitanje koliko je to dobro za bilo koga.

U ovom periodu bi trebalo da se usredsredite na završavanje obaveza koje ste započeli, završite i one knjige koje ste ranije počeli da čitate. Ako ste planirali nešto odavno na poslu da promenite, sada je vreme za to. 

Uticaj će najviše osetiti oni koji su rođeni u prvoj dekadi kardinalnih znakova. Ovnovi, Rakovi, Jarčevi i Vage, ali i svi kojima je podznak u tim znacima će biti osetljiviji.

Da biste pročitali gde je baš Vaša Venera kliknite OVDE, a za kraći prikaz Marsa OVDE.

Da biste pročitali svoj godišnji horoskop pogledajte OVDE.

Možete se vratiti na stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Ako želite da naručite analizu/zakažete termin možete poslati mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com, poslati poruku u inboks stranice ili preko kontakt forme na sajtu (vidite naslovnu) ili poslati poruku na viber broj +381 64 413 88 49.

Odgovoriću na sve u najkraćem mogućem roku. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta