Pun Mesec - Gromovnik (16.7.2019.)

Naredne dve nedelje ćemo osećati uticaj punog Meseca u znaku Jarcu. On se još naziva i Grom(ov) Mesec, jer je upečatljivo nevreme za vreme trajanja njegovog uticaja. Zahlađenje, kiša ili hladniji vetrovi su izvesni uvek.

Ili ćete se uhvatiti u koštac sa problemima ili će Vas problemi “pregaziti”. Sve ono što ste ostavljali za neki drugi dan će biti problem. Pravila se moraju poštovati. Budite efikasni. Ne uljuljkujte se u “staru slavu”. Nada Vam neće pomoći da se usmerite na uspeh, morate biti od akcije. Imajte na umu da vreme prolazi, uozbiljite se.

Bitno je da sve isplanirate i da postavite prioritete. 

Ponašajte se zrelo, odgovorno, a ne kao da ćeneko drugi uraditi nešto za Vas. Budite odgovorni prema sebi, na poslu, prema ljudima koje volite. 

Neke stvari koje niste uvideli do sada ćete uvideti. Biće Vam dosta stvari jasnije, bićete realniji. Sva osećanja koja su negativna i pogubna po as ostavite u prošlosti. Stvari iz kuće koje su stare i ne dopadaju Vam se možete zameniti baš sada ili ih preraditi, ako ste u mogućnosti.

Mogu se pojaviti neke osobe koje su članovi porodice, sa kojima se niste odavno videli, pa je sada pravo vreme da se ispričate. S druge strane, bivše ljubavi mogu postati ponovo aktuelne, ali je pitanje koliko je to dobro za bilo koga.

Ono što je dobro u ovom periodu odraditi je završavanje obaveza koje ste započeli, završite i one knjige započete. Ako ste planirali nešto odavno na poslu da promenite, sada je vreme za to. 

Posetite stomatološke ordinacije koje stalno izbegavate, unosite više kalcijuma i mlečne proizvode.

Uticaj će najviše osetiti oni koji su rođeni u poslednjoj dekadi kardinalnih znakova. Ovnovi, Rakovi, Jarčevi i Vage, ali i svi kojima je podznak u tim znacima će biti osetljiviji. 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta