Profil - Rak

Vrline: Empatija, požrtvovanost, studioznost

Mane: Sklonost promenama raspoloženja, tvrdoglavost, sporost

Boja: Bela

Moto: Ja osećam

Najbolje se slaže sa: Škorpijom i Ribama

Najgore se slaže sa: Jarcem

Posao kojim bi trebalo da se bavi: učitelj, vaspitač, dekorater, dizajner, ugostitelj, lekar, vlasnik agencije za nekretnine ili agent.

Naizgled hiroviti, a zapravo posvećeni i studiozni u svemu što rade. Dobro procenjuju druge ljude, pa ako Vas ne zavole odmah, teško da će se to kasnije desiti. Ako hoćete da iznervirate Raka, dajte mu obaveze koje će ga odvojiti od kuće i porodice. Takođe, promena ustaljenih navika im teško pada. Ne vole kada ih neko tera da se uozbilje ili da odrastu. 

Rakovi su osetljivi i ne treba da se bave stresnim poslom. Ništa ne mogu da završe kada su pod pritiskom. Rođeni su za rad od kuće ili neki porodični biznis. Šef Rak je najtolerantniji od svih - uvek ćete moći da dobijete odmor, slobodne dane, naročito ako vam trebaju zbog porodičnih obaveza. Ali, nemojte mnogo da se opustite - Rak šef je ljubazan samo prema vrednim i odgovornim radnicima. 

Rak je najplodniji znak, znak majčinstva, porodice, dece. Brzo se vezuju za novog partnera, ali su istovremeno i nepoverljivi, mada sami nisu skloni promiskuitetu. Rak je najnežniji znak Zodijaka, a najlakše ćete ih zavesti na njihovom terenu, u njihovoj kući. Spremite im omiljeno jelo, na primer, ali nikako ne žurite sa prvim poljupcem i seksom. Rakovi vole sve polako. Bitnija su im osećanja od seksa. Nisu perverzni, a vole seks u vodi.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta