Povratak na staro- da ili ne? Venera u Jarcu, Mars u Škorpiji (23.1.2016. - 16.2.2016.)

 

 

Očekuju nas ponovo neke priče iz prošlosti. Možda će se neko vratiti partneru sa kojim je već bio, možda ćemo se samo preispitivati šta je bolje po nas u sadašnjoj vezi. 

 
Venera ulazi u znak Jarca, iz Strelca, pa se više nećemo zadovoljavati flertom, zabavom i neobaveznim avanturama, već ćemo poželeti nešto više. Venera u kardinalnom znaku Jarca želi stabilnost, trajnost i drži do sebe. Sve dame će hteti da se uozbilje, pa čak i one za koje nikad ne biste rekli. Biće tu dosta preispitivanja ko je bolji za koga, da li odnos sa nekom osobom može biti trajan, zahtevi će se povećati. No, dame ne treba ništa da rade, a pošto će mars i dalje biti u znaku Škorpije, sve do 16.2. muškarci su ti koji treba da preuzmu "kormilo". 
Venera će biti u sekstilu sa Marsom u Škorpiji od 31.1.2016. do 14.2.2016.
 
Strasti će biti jake, ali tvrdoglavost dama će ipak izvojevati pobedu. Tako da, dragi muškarci, ako budete hteli da osvojite neku devojku koju ste tek upoznali, neće biti tako lako, ali ako uspete, veza može biti trajna.
 
Ukoliko ste u kontaktu sa osobom iz prošlosti, sada je vreme za pomirenje. Koliko je to pametno, koliko je ta odluka stabilna ili je to samo "podgrevanje" emocija iz prošlosti, to ćemo već videti 17.2. kada Venera bude ušla u Vodoliju i sve što je krhko neće se održati.
 
Oni koji su u stabilnim vezama će imati bolju komunikaciju i seksualni život. No, ne treba probleme iz prošlosti izvlačiti na videlo, uživajte u sadašnjosti. 
 
Venera će biti u egzaktnom sekstilu sa Marsom, u konjunkciji sa Plutonom i u kvadratu sa Uranom od 7.2. tako da tog dana ne bi trebalo da vodite bitne razgovore sa partnerom, moguće su svađe, pa čak i raskid. Ljubomorne scene mogu da izazovu sve probleme. 
 
Ovaj period je period za održavanje stabilnosti odnosa, ali ako sve iz prošlosti raščišćeno. Vreme radi za ljubav, tako da, ako je nešto dobro, preguraće i ove aspekte.
 
Ukoliko želite da naručite analizu možete mi se obratiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com
 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta